•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Godinu dana od premijere "Tiger Kinga"

Pre tačno godinu dana Netflix je na svojoj platformi predstavio dokumentarni serijal "". Sedam epizoda neobične serije vrlo je brzo pregledalo više od 64 miliona domaćinstava širom sveta, a Joe Exotic i Carole Baskin postali su glavna tema na društvenim mrežama.

Serijal je privukao ogromnu pažnju javnosti, zbog čega je pokrenut niz pratećih projekata. Na primer, Investigation Discovery pokreće serijal pod nazivom "Investigating the strange World od Joe Exotic", što će biti nastavak na serijal "Tiger King" i baviće se istragom misterioznog nestanka supruga Carole Baskin.

S druge strane, Kate McKinnon tumačiće lik Baskin u novoj seriji "Joe Exotic" čiju produkciju potpisuje NBCUniversal TV, Amazon Studios, Imagine Television i CBS TV. Pretpostavlja se da će ova serija imati osam epizoda, a u njoj bi se trebao pojaviti i Nicolas Cage.

Ranije je objavljeno i da BBC radi na dokumentarcu "The Cult Of Joe Exotic". Producentkinja filma je Louis Theroux, a ovaj 90-minutni film prikazaće do sad neviđene snimke iz njenog dokumentarca "America's Most Dangerous Pets", kao i intervjue sa nekoliko članova tima koji pokušavaju izvući Exotica iz zatvora.

Gde je Joe Exotic? Kralj tigrova Joe Maldonado-Passage, trenutno je u zatvoru gde služi kaznu od 22 godine. Nedavno je premešten u bolnicu u Teksasu zbog problema sa imunitetom, a njegov advokat Francisco Hernandez je ranije ove nedelje medijima otkrio kako su Exoticu u nekoliko navrata odbili da pruže medicinsku pomoć zbog čega se njegovo stanje pogoršalo. Dodao je kako se brine za Exotica jer je izgubio dosta kilograma.

Podsetimo, bivši američki predsednik Donald Trump razmišljao je o tome da oprosti Exoticu i pusti ga na slobodu, ali to se na kraju nije dogodilo. Kralj tigrova je svoje mišljenje o tome podelio na Twitteru:

"Previše sam nevin i 'gej' da bih dobio oprost od Trumpa. Bio sam mu važan samo onda kada mu je spominjanje mog imena moglo pomoći u podizanju popularnosti na društvenim mrežama", napisao je između ostalog.

Ipak, Exotic veruje kako će imati više sreće sa novim predsednikom SAD-a - Joeom Bidenom. Osim toga, zaposlio je novi tim advokata i pokrenuo novi sudski postupak. Uskoro će javnosti predstaviti memoare "Tiger King: The Official Tell-All Memoir".

Carole Baskin je nekoliko puta javno osudila Netflix jer je kroz sedam epizoda dokumentarne serije implicirao da je ona odgovorna za nestanak njenog supruga Dona Lewisa (nestao u avgustu 1997. godine).

Baskin je dala intervju za RadioTimes gde je istakla kako nije zadovoljna načinom na kom je Netflix prikazao u dokumentarcu, te kako nema nameru nastaviti saradnju sa ovom platformom. Nedugo nakon toga pojavila se u tri epizode emisije "Dancing With the Stars".

Što se tiče istrage oko nestanka njenog supruga, nekoliko novih svedoka odlučilo je progovoriti i istražiteljima pružiti nove delove slagalice. U kratkoj CBS-ovoj seriji "48 Hours Suspicion" sagovornica Trish Farr-Payne rekla je kako veruje da je njen suprug Kenny Farr učestvovao u celoj priči o Lewisovom nestanku.

Rekla je kako je Farr radio kao majstor u Lewisovoj kući, te kako je u vreme njegovog nestanka kući doneo veliki frižider na kojem je bio veliki katanac. Baskin nije reagovala na ove izjave.

S druge strane, Carole i Howard Baskin udružili su se sa ITV Thinkfactory Media i trenutno rade na serijalu koji otkriva ko su ljudi koji zlostavljaju životinje.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila