•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Entoni Hopkins kao negativac u filmu The Virtuoso

Legendarni britanski bard Entoni Hopkins još jednom pokazuje da može sve da glumi, a to je slučaj i sada u novom akcionom trileru “The Virtuoso”.

On igra mentora misterioznog hitmena Ansona Mounta kojeg šalje na tajni zadatak gde mora identifikovati svoju metu.

Režiju i scenario potpisuje Nik Stagliano, a uz Hopkinsa glumi Ebi Korniš, Edi Marsan, Ričard Brejk, Dejvid Mors i drugi.

Dobivši samo misteriozno ime, Mount kreće u mali grad kako bi otkrio svoju metu, progonjen smrtonosnom greškom iz prošlosti. U najavi su svi prikriveni sumnjom, uključujući klasične likove korumpiranog šerifa i fatalnu ženu.

“The Virtuoso” nas takođe tera da ispitujemo čak i glavnog junaka, čije se lične namere čine nejasnim i nepouzdanim. Prirodno, Hopkins je čovek koji vuče konce i verovatno manipuliše Mountom i publikom.

Akcioni filmovi B kvaliteta poput ovog uglavnom stižu u mirnijim mesecima u martu i aprilu, jer publici treba nešto da ispuni vreme pre velikih letnjih blokbastera.

Film u bioskope stiže 30. aprila pre nego što se 4. maja pojavi na fizičkim formatima u oblika DVD-a i Blu-raya.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...