•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Počelo snimanje "Branioca": Devet epizoda - šest slučajeva

Pala je prva klapa na snimanju serije "Branilac" koja se bavi istinitim događajima opisanim u knjigama advokata Olivera Injca i Filote File, kao i originalnim predmetima Veljka Guberine. Seriju režiraju Jelena Svetličić i Gojko Despotović.

Advokatske odbrane i suđenja česta su i mnogima omiljena tema filmova i serija. Prvi put biće i okosnica jedne domaće serije. Glavno pitanje u "Braniocu" je kako se brani profesija koja nosi zakletvu da brani čoveka.

"Edukativno je, poučno je, vanvremenski je. Različito je jer obično kada se rade te krimi serije uvek je ili sa aspekta kriminala ili sa aspekta tužilaštva i policije, niko se nije bavio advokaturom kao profesijom", navodi rediteljka Jelena Svetličić.

Najpoznatiji slučajevi sa Balkana, rađeni kao dokumentarna drama, sa kriminalističkim elementima.

"Mislim da će i stručna javnost da se podseti nekih davnih slučajeva koji su intrigirali javnost u vreme kada su se odigrali", otkriva glumac Aleksandar Đurica.

Seriju prati i narativ advokata koji će nam dočarati period od 1955. do 1975. godine. Put otkrivanja istine unapred praćen osudom javnosti.

"Svaki od ovih slučajeva ima jednu izrazitu unutarnju dubinu i životnost i govori o događajima koji se dešavaju svuda oko nas. Ova serija pokazuje ono što je i pokazala i moja knjiga da bi, mislim, zastao dah i jednoj Agati Kristi", smatra advokat Oliver Injac.

Advokati u seriji Branilac su Nenad Jezdić, Tihomir Stanić i Nebojša Dugalić.

U devet epizoda - šest slučajeva. Koliko advokati menjaju granice u odbrani čoveka, i da li se u sudu brani krivica ili nevinost? Na ta i druga pitanja publika će saznati odgovore.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....