•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mads Mikelsen u osvetničkoj potrazi za pravdom

Izašao je trailer za film “Riders of Justice” u kojem Mads Mikelsen tumači Markusa Hansena, oca i muža, koji traži pravdu za svoju pokojnu suprugu.

Prvi kadrovi prikazuju Hansena kako se vraća kući, nakon što je zadužen da se brine o svojoj ćerki tinejdžerki, nakon što je njegova supruga nastradala u naizgled tragičnoj železničkoj nesreći. Sve činjenice upućuju na nesrećan slučaj, dok čovek po imenu Oto, ne kaže Markusu da je cela nesreća zapravo proračunati niz događaja kako bi se osiguralo pokriće za atentat na neku sasvim drugu osobu.

Hasen upada u svet nasilja u potrazi sa pravdom, sa jedne strane i sa druge, treba da se ponovo poveže sa svojoj ćerkom koja se bori sa gubitkom majke i odvojenošću od oca koju oseća.

Mikelsenovu ćerku tumači Andrea Hajk Gadeberg. Film je režirao Anders Tomas Jansen sa kojim je Mads ranije sarađivao na ostvarenju Men & Chicken iz 2015. godine.

“Riders of Justice” dolazi premijerno 21. maja u bioskope.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu