•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Netflixov budžet za ovu godinu je 17 milijardi dolara

U izveštaju o zaradi u prvom kvartalu 2021. godine Netflix je otkrio da će ove godine na proizvodnju sadržaja, originalnih filmova i serija, potrošiti više od 17 milijardi dolara.

“Kao što smo ranije primetili, kašnjenja u proizvodnji zbog Covida-19 iz 2020. godine dovešće do većeg broja sadržaja u 2021. godini, a samim tim i većeg budžeta”, istakli su iz kompanije u svom pismu deoničarima.

“I dok je uvođenje vakcina vrlo neujednačeno u celom svetu, mi se vraćamo i proizvodimo sigurno na svim većim tržištima, osim u Brazilu i Indiji. Pod pretpostavkom da će se ovo nastaviti, ove ćemo godine potrošiti više od 17 milijardi dolara na proizvodnju sadržaja i nastavićemo isporučivati neverovatan raspon naslova za naše članove, više ‘originalnih proizvoda’ u odnosu na prošlu godinu”, najavili su iz Netflixa.

U 2019. godini kompanija je potrošila više od 15 milijardi dolara u odnosu na 12 milijardi dolara u 2018. godini, a procenjeno je da je 2020. potrošila oko 17 milijardi dolara, a analitičari iz BMO Capital Markets procenjuju da bi ovakvim tempom mogli potrošiti i do 26 milijardi dolara do 2026. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila