•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pickbox TV kanal postaje deo SBB programske šeme

Od 28. aprila SBB obogaćuje programsku ponudu Pickbox TV kanalom, koji će korisnicima na EON i D3 platformama biti dostupni od Start paketa na poziciji 81. Korisnicima Total TV platforme, kanal će biti dostupan od Extra paketa na poziciji 108.

Pickbox TV kanal emitira premijere, bezvremenske hit-serije, filmove i dokumentarne emisije iza kojih stoje najveće holivudske produkcijske tvrtke. Osim holivudske produkcije, na kanalu možete gledati serije europske produkcije, među kojima su i popularne skandinavske ili britanske krimi serije. Putujte svijetom, istražite neobične životinje ili okusite neke od najboljih recepata kroz dokumentarce. Serije i filmove iz ponude Pickbox NOW kataloga i dalje možete gledati u Video klubu EON-a.

Od 3. maja premijerno gledajte najpoznatiju dansku dramsku seriju Ubistvo (The Killing) koja je osvojila BAFTA i Emi nagradu. Na programu možete naći seriju Spasi me (Save Me), dobitnicu nagrade za najbolju dramsku seriju 2019. godine. Uz odlične premijere, gledajte i legendarne britanske kriminalističke serije kao što je Inspektor Mors (Inspector Morse).

Putujte po svetu, istražite neobične životinje ili okusite neke od najboljih recepata kroz dokumentarce. Na kraju svakog radnog dana opustite se uz filmske večeri uz filmove za cijelu obitelj, kao što je serijal filmova Zagonetke pravog Šerloka Holmsa (Murder Rooms: Mysteries of the Real Sherlock Holmes).

Uživajte u Pickbox TV kanalu uz SBB od Start paketa na poziciji 81 i Total TV od Extra paketa na poziciji 108!

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...