•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Iz Marvelovog filmskog univerzuma dolaze novi bioskopski spektakli

Obeležavajući godišnjicu prikazivanja filmova na velikom platnu – "Osvetnici: Rat beskraja" iz 2018. i "Osvetnici: Kraj igre" iz 2019. studio MARVEL obajvio je video prikaz najavljujući datume prikazivanja predstojećih ostvarenja, nagoveštavajući time i povratak velikom platnu i fantastičnom bioskopskom doživljaju Marvelovih filmova.

Ovogodišnja dvostruka dobitnica nagrade Oskar, rediteljka Kloi Džao (Zemlja nomada) okupila je u predstojećem Marvelovom ostavrenju "ETERNALS" zavidnu glumačku ekipu predvođenu holivudskim zvezdama Anđelinom Džoli i Selmom Hajek, a deo postave čine i britanska glumica Gema Čan, potom Ričard Maden, kao i komičar Kumail Nandžijani.
Film će se naći u domaćim bioskopima od 4. novembra 2021.

Osim što je najavio datume prikazivanja filmova u bioskopima MARVEL otkriva i NOVE naslove iščekivanih nastavaka, tako "Black Panther 2" postaje "Black Panther: Wakanda forever", dok "Captain Marvel 2" dobija naslov "The Marvels".

Nastavak filma koji istražuje svet Vakande, izmišljene afričke države koja ima najrazvijeniju tehnologiju "BLACK PANTHER: WAKANDA FOREVER" očekuje nas u bioskopima od 7. jula 2022. godine, a potom na veliko platno od 10. novembra naredne godine, od eminentnog američkog studija, stiže spektakl "THE MARVELS".

Najavljeno je prikazivanje još jednog Marvelovog filma. "ANT-MAN AND THE WASP: QUANTUMANIA" očekuje nas u domaćim bioskopima od 16. februar 2023. godine.

U iščekivanju najavljenih naslova, ovog leta stiže prvi veliki Marvelov film.
"CRNA UDOVICA" (Black Widow) sa Skarlet Johanson u glavnoj ulozi naći će se od 8. JULA u bioskopima širom Srbije.

Ljubitelji filma "Osvetnici" (The Avengers) moći će da uživaju u solo avanturi i herojskom putovanju Nataše Romanov poznate kao Crna udovica, filmu nastalom pod rediteljskom palicom Kejt Šortlend (Somersault, Lore).

Radnja filma smešten je u period nakon događaja koji su se zbili u filmu "Kapetan Amerika: Građanski rat" (2016.) kada je došao trenutak Natašinog suočavanja sa prošlošću kao i suočavanja sa neposrednim pretnjama. "Nedovršeni posao" i tajne iz prošlih vremena nagovešteni u trejleru, upućuju ljubitelje Marvelovih filmova da je reč o periodu pre nego što je heroina postala Osvetnik.

Na veliko platno domaćih bioskopa 2. SEPTEMBRA stiže Marvelov film "ŠENG-ČI I LEGENDA O DESET PRSTENOVA" (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings).

Marvelovo ostvarenje, u kom prvi put glavnog junaka tumači glumac poreklom iz Azije, prati Šeng Čija vrhunskog znalca u oblasti borilačkih veština koji beži od očevih stega, u težnji za normalnim životom u Americi. Međutim, kad teroristička grupa Deset Prstenova postane pretnja po njegov život, glavni lik se vraća svojim korenima i znanju borilačkih veština.

Nakon brojnih Marvelovih ostavrenja, "ŠENG-ČI I LEGENDA O DESET PRSTENOVA" biće prvi film koji se usredsredio na azijskog protagonistu i borilačke veštine.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...