•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Peta sezona Krune neizvesna, niko neće da glumi princa

Peta sezona jedne od najuspešnijih Netflixovih serija, “Kruna” (The Crown), našla se pod znakom pitanja zbog neobičnog razloga.

Tvorci Netflixove serije „Kruna“, koja prikazuje život britanske kraljevske porodice, navodno su suočeni sa problemima pri traženju glumca koji bi tumačio princa Endrua u njegovim srednjim 30-im i ranim 40-im godinama.

Naime, na web stranici Spotlight, koja spaja producente sa glumcima, uočen je oglas u kom produkcijska kuća Left Bank Pictures traži glumca za „jako dobru ulogu“.

Nagađa se kako je razlog problema upletenost princa Endrua u pedofilski skandal s pokojnim Džefrijem Epstajnom, osuđivanim za seksualno nasilje.

„Ne čudi da zvezde u usponu nemaju preveliku želju da glume princa Endrua. On je jedan od najnepopularnijih članova kraljevske porodice, stoga to nije baš atraktivna uloga, niti uloga koja otvara vrata Holivuda“, izjavio je za „The Sun“ izvor blizak producentima.

Produkcijska kuća demantovala je nagađanja o problemu, tvrdeći da je pomenuti oglas deo njihove uobičajene procedure.

„Nema apsolutno nikakvih problema sa pronalaženjem glumaca za petu sezonu ‘Krune’“, izjasnila se portparolka kuće.

Lik kontroverznog princa u njegovim 20-im godinama je u četvrtoj sezoni popularne serije glumio Tom Bajrn, a snimanje pete sezone trebalo bi da počne ovoga leta.

Podsetimo, princ Endru – vojvoda od Jorka, treće je dete kraljice Elizabete II i pokojnog princa Filipa. Virdžinija Roberts optužila ga je za silovanje u maloletničkom dobu, te je zbog saučesništva u pedofilskoj aferi postao je „crna ovca“ kraljevske porodice.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...