•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Od tvorca serije La Casa de Papel: Sky Rojo zaludela svet

Španska muzika je odavno ušla u uši ljudima širom sveta, a sada su na red došli španski filmovi i serije koji su sve više popularni.

Nakon planetarne hit serije La Casa de Papel sledi nova španska poslastica od istog tvorca Alekse Pinje.

U pitanju je serija Sky Rojo koja je 19. marta počela sa emitovanjem na Netfliks platformi. Prevod naziva serije je Crveno nebo koje simbolizuje revoluciju i slobodu.

Radnja serije donosi priču o tri prostitutke koje na sve načine žele da pobegnu od svog makroa. Kako zbog same profesije, burnog života i kriminalne prošlosti ne mogu direktno da se obrate policiji, one odlučuju da stvari preuzmu u svoje ruke i upuste se u avanturu punu neizvesnosti i borbe za slobodu i život kakav žele.

Prva sezona donosi osam epizoda u trajanju od po 25 minuta, a Madrid i Tenerife su lokacije na kojima je snimljena radnja serije.

Jedna od atraktivnih devojaka koja tumači glavnu ulogu je glumica Veronika Sančez koja je ljubiteljima serije Seranovi poznata po ulozi Eve.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...