•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nova americka serija sa srpskim autorima na kanalu DIVA od 24. maja - ZAMALO RAJ

Na kanal DIVA 24. maja u 21.00 stiže nova američka akciono-kriminalistička serija ZAMALO RAJ (Almost Paradise, 2020) snimljena na Filipinima. Serija će se emitovati premijerno ponedeljkom od 21 čas, a mnogi je porede sa čuvenom “Tropskom vrelinom”.

ZAMALO RAJ nudi gledaocima uzbudljive obrte i prelepe pejzaže morske obale, a glavnu ulogu tumači Kristijan Kejn poznat po ulogama u serijama “Bibliotekari” i “Angel”. Kejn igra bivšeg američkog agenta za borbu protiv narkotika, Aleksa Vokera, koji potpuno menja životni stil kada zbog narušenog zdravlja mora da ode u prevremenu penziju. Odlučuje da se preseli na mirnu usamljenu plažu koje se seća kada je posetio Filipine pre mnogo godina. Ali, kada tamo stigne, otkriva da je tu u međuvremenu izgrađeno na desetine luksuznih vila, koje su nekada prazno ostrvo ispunile džet skijanjem, ali i bogatim i čuvenim svetskim kriminalcima. Pored Kejna glavne uloge umače i Artur Akunja kao detektiv Ernesto i atraktivna Samanta Rišel u ulozi detektivke Kai.

Kreatori serije su Geri Rozen i Din Devlin koji su i producenti zajedno sa Markom Roskinom i Rejčel Olšan-Vilson. Produkcijska kuća Electric Entertainment stoji iza celog projekta. Devlin, Roskin i Olšan-Vilson producirali su i seriju “Predstraža” (The Outpost) koja je snimana u Srbiji. Među ekipom serije nalaze se i filmski profesionalci iz Srbije: kostimograf Ivana Vasić Ingliš i reditelj Milan Todorović, koji je režirao 5. epizodu. Pored toga, ekipa zadužena za vizuelne efekte i montažu zvuka je kompletno iz Srbije, kao i pomoćni asistent reditelja Milica Đorđević.

Serija ZAMALO RAJ emituje se na kanalu DIVA ponedeljkom od 24. maja u 21:00.

Fotografije: NBCUniversal International / DIVA

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...