•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Uskoro kraj serije La Casa De Papel: Profesor se oprostio emotivnom porukom

“La Casa De Papel” je jedna od najpopularnijih serija na svetu, a i jedna od najgledanijih van engleskog govornog područja. Završetak ove serije o grupi pljačkaša najavio je “mozak bande” – Profesor kog igra glumac Alvaro Morte.

Budući da se produkcija poslednje sezone bliži kraju, ekipa se polako oprašta od serije.

Alvaro je na Instagramu objavio snimak na kojem se vidi kako sedi u svom automobilu i gleda zgradu u kojoj se odvijala pucnjava pre nego što se okrene prema kameri i nasmeši se.

“Zahvalan na toliko stvari, zahvalan sam na svemu. Obožavateljima (prvima, naravno), čitavom timu i Netfliksu (gde se emituje serija). I vama, dragi moj Profesore… Hvala”, napisao je Alvaro Morte.

Nije se samo Morte oprostio od serije, već i glumica Isijar Itunjo, koja je glumila inspektorku Rakel, poznaju kao Lisabon.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...