•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Omiljeni junaci iz porodice Kruds su se vratili

U nedelju, 30. maja će se održati još jedan praznik za najmlađe u Cineplexx bioskopima - Porodični dan uz najnoviju sinhronizovanu avanturu „Kruds: Novo doba“.

Sve mališane očekuju sjajan provod uz najaktuelnije filmove na repertoaru, ali i poklon poster iz filma! Karte su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Pre osam godina, svetu se prvi put predstavila porodica Kruds i odmah osvojila srca publike na svim meridijanima, a sada nam stiže nastavak. Ova komedija, nominovana za Oskara, je priča o suočavanju jednog klana sa svojim svetom koji se menja. Bio je to vanvremenski podsetnik na važnost porodice i na to koliko smo malo evoluirali.

U sinhronizaciji ove animirane avanture učestvovali su Anja Mit, Nada Blam, Stevan Piale, Srđan Timarov, Paulina Manov, Marko Janketić, Đurđina Radić, Dragan Vujić i Vesna Peštrović.

U okviru Porodičnog dana, ekskluzivno u Cineplexx 4D Delta City bioskopu biće održana specijalna projekcija filma „Kruds:Novo doba“ sa početkom od 17 časova, na kojoj će se gostima predstaviti i ekipa koja je radila sinhronizaciju ove avanture.

Na repertoaru Cineplexx bioskopa u nedelju će se naći i druge animacije, sinhronizovane na srpski jezik – Tom i Džeri, Raja i poslednji zmaj i Duša.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu