•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

“NEPRILAGOĐENI” PIRS BROSNAN

Od reditelja filmova “Umri muški”, “Alpinista” i “Ukleta vožnja”, stiže akciona komedija “Neprilagođeni” sa Pirsom Brosnanom u glavnoj ulozi, koja će se u domaćim bioskopima naći od 1.jula.

Ričard Pejs (Pirs Brosnan) je lopov, poprilično jednostavan i neposredan. Iako je ponosan na činjenicu da krade samo od onih koji imaju osiguranje, jer na ih na taj način ne šteti direktno, ipak je činio greške svom životu. Žena ga je napustila, ćerka mu se zamerila, a na sve to, gotovo uvek biva uhvaćen. Nakon bežanja iz zatvora i jurnjave automobilima ulicama Los Anđelesa, Pejs zapada za oko Neprilagođenima – modernoj verziji Robin Hud družine. Oni mu nude mogućnost da pobegne FBI-u pod uslovom da im se pridruži u najvećoj pljački koju je svet video, a koja će uključiti pojavu terorističke organizacije, davno izgubljene ćerke Muslimanskog bratstva, lažnih identiteta, pranja novca, eksploziv, kamile... Ko su Neprilagođeni, šta planiraju sa svim zlatom koje ukradu i da li je Pejs samo mamac, ili ravnopravni novi član?

“Neprilagođeni” je akcioni film po principu “Italijnskog posla” i “Oušnovih 11”, što podrazumeva dosta akcije i još više humora. Glumačku ekipu predvodi Pirs Brosnan, dok mu društvo prave legendarni Tim Rot, Nik Kenon, Hermiona Korfild, Džejmi Čang, Majk Anđelo i drugi.

Film „Neprilagođeni“ će se od 1.jula naći na redovnom bioskopskom repertoaru u distribuciji Dexin filma.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila