•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Edukativna serija koju režiraju Barack i Michelle Obama na Netflix stiže 4. jula

Netflix je objavio prvi trailer za "We the People", nadolazeću kratku seriju koja kombinuje muziku i animaciju kako bi građanskoj kulturi podučila mlađe generacije. Ukupno 10 epizoda serije fokusiraće se na temu građanskih prava, sa originalnim pesmama i animiranim kratkim tekstom.

Trailer predstavlja zvezde uključene u nadolazeću seriju, dajući uvid u neke od pesama koje ćemo u potpunosti moći čuti kad "We the People" bude objavljena na Dan nezavisnosti Sjedinjenih Država 4. jula.

Na popisu umetnika uključenih u projekt nalaze se H.E.R., Janelle Monáe, Brandi Carlile, Lin-Manuel Miranda, Adam Lambert, Cordae, Bebe Rexha, KYLE, Andra Day i pesnikinja Amanda Gorman, a među navedenim se posebno ističu bivši predsednik SAD-a Barack Obama i njegova supruga Michelle koji su se našli u ulozi reditelja.

Što se tiče tema pesama, one se kreću od izbornog sistema do poreza, a svaka epizoda ima za cilj dati izravan i jednostavan pregled osnovnih američkih građanskih prava.

Najavni video objavljen na YouTubeu takođe nam daje prvi pogled na animacije korišćene u seriji. Iz raznolikih snimaka vidimo kako su reditelji imali kreativnu slobodu da svaku epizodu učine jedinstvenom, sa svojim vlastitim stilom animacije koji odražava raznolikost umetnika i subjekata predstavljenih u seriji.

Na popisu reditelja nalaze se Peter Ramsey, Trisha Gum, Victoria Vincent, Benjy Brooke, Mabel Ye, Tim Rauch, Jorge R. Gutierrez, Daron Nefcy, Everett Downing i Kendra Ryan.

Takođe, serija ima impresivan popis izvršnih producenata, sa imenima kao što su Tonia Davis, Priya Swaminathan i Kenya Barris.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....