•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Za fanove He-Mana: Masters of the Universe: Revelation dobio prvi trejler

Netflix je objavio prvi trejler za “Masters of the Universe: Revelation”. Reč je o direktnom nastavku serije “He-Man and the Masters of the Universe” iz 1983. godine, sa razlikom da je usmeren na odrasle koji su bili fanovi originala.

Netflix je fanove takođe obradovao i vešću da uz seriju stiže i prateća emisija “Revelations: The Masters of the Universe Revelation Aftershow”.

Režiser, showrunner i izvršni producent je Kevin Smit. Scenario potpisuju Mark Bernardin, Erik Karasko, Dija Mišra i Tim Šeridan, dok je za animaciju zadužena kuća Powerhouse Animation.

Rat za Eterniju kulminira u Gospodarima svemira: Otkriće, inovativnoj i akcijskoj animiranoj seriji koja nastavlja tamo gde su ikonski likovi stali pre nekoliko decenija. Nakon kataklizmične bitke između He-Mana i Skeletora, Eternija je slomljena, a čuvari Sive Lobanje raštrkani. I nakon što ih je čitavu deceniju i tajne razdvojile, na Teeli je da ponovo ujedini slomljenu družinu heroja i reši misteriju nestalog Mača moći u trci sa vremenom za obnavljanje Eternije i sprečavanje kraja svemira.

Glasove su glavnim likovima pozajmili Kris Vud, Mark Hamil, Sara Mišel Gelar, Lena Hidej i drugi.

“Masters of the Universe: Revelation” na Netflix stiže 23. jula sa prvih pet epizoda od ukupno deset.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu