•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Film "Trag divljači" omaž crnom talasu Živojina Pavlovića

Završeno je snimanje novog domaćeg filma "Trag divljači" Nenada Pavlovića. Scenario je zasnovan na nekoliko romana jednog od najznačajnijih filmskih autora na ovim prostorima Živojina Pavlovića.

Film "Trag divljači" nas vraća na sam kraj sedamdesetih godina 20. veka, u izmišljenu varošicu u istočnoj Srbiji, gde će se nakon brutalnog ubistva koje je potreslo jugoslovensku javnost, ukrstiti putevi ambicioznog novinara koji otkriva mrežu skrivenih porodičnih tajni i komunističkih zločina i potpukovnika UDBE. Film reditelja Nenada Pavlovića omaž je crnom talasu čiji je rodonačelnik Živojin Pavlović.

"Kažu kada reditelj ima tako veliki uticaj kao što je imao Živojin i kada je tako širokogrud, ima lepezu izražavanja, onda je to veliko drvo koje ima ogromnu krošnju i sada mlado drveće, to su njegova deca koja rastu tu pored, moraju da nađu svoj makar krivudavi put, tračak svetlosti, vodu koja dopire da bi otišli iznad", tvrdi glumica Milena Pavlović.

Zvučna glumačka imena oživaljvaju inspirativnu epohu - Radivoje Bukvić, Miki Manojlović, Nada Šargin, Dragan Bjelogrlić. U misterionoj priči, koja je i porodična drama, Milena Pavlović tumači lik Sibinike.

"Sibinka je jedna lokalna alapača. Ja nemam neku veliku ulogu koja se proteže kroz ceo film, ali imam dobre punktove na mestima na kojima je zanimljivo da se desi nešto neočekivano i u samom stilu glume i u samom stilu lika", dodaje glumica.

Poslednja ekipa film-noara "Trag divljači", snimljenog uz podršku Filmskog centra Srbije, pala je u Beogradu 15. aprila, simbolično - na dan rođenja Živojina Pavlovića.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...