•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

MojOFF U NOVOM RUHU POSTAJE EKSKLUZIVNA FILMSKA PLATFORMA SA NAJNOVIJIM NASLOVIMA SVETSKIH KINEMATOGRAFIJA

Online filmska “dvorana“ MojOFF, koja punih godinu dana dovodi i osvaja ljubitelje najnovijih nagrađivanih, festivalskih, ali i komercijalnih filmskih ostvarenja sada u potpuno novom i drugačijem obličju postaje filmska platforma sa mogućnošću pretplate za publiku i posetioce.

Najpoznatiji Online bioskop u regionu – MojOFF poneće s pravom epitet PRVE domaće streaming platforme koja, po eksluzivnosti sadržaja može da se takmiči sa velikim svetskim platformama, a posetioci već dobro poznate adrese mojoff.net, OD SADA biće u mogućnosti da se pretplate na jedan od tri predviđena paketa – mesečni, tromesečni i šestomesečni.
Svim novim korisnicima platforme dostupan je i promo period po ceni od 1RSD u trajanju od mesec dana.

Kao ekskluzivni izvor filmskih doživljaja MojOFF ostaće i dalje mesto okupljanja ljubitelja sedme umetnosti, sa mogućnošću prisustva na još glamuroznijim premijerama i filmskim festivalima.
Svake nedelje na repertoaru „obnovljene“ platforme publiku očekuje najmanje 2 ekskluzivne premijere poslednjih produkcija, dok će tokom svakog meseca platforma biti dopunjena sa još 50 novih filmskih naslova.

Najnoviji dobitnik zlatne statue Oskar za Najbolji inostrani film, dansko-švedska komedija "JOŠ JEDNA TURA" reditelja Tomasa Vinterberga naći će se premijerno na paltformi MojOFF. Krajem 2020. godine Vinterbergov film o četiri prijatelja koji eksperimentišući pokušavaju da poboljšaju svoj život održavajući konstantan nivo alkohola u krvi proglašen je najboljim evropskim filmom, kao i dobitnikom BAFTA nagrade za najboji film van engleskog govornog područja.

Psihološki triler "SAVRŠENI NEPRIJATELJ" sa glumcem Tomašom Kotom u glavnoj ulozi, kog smo gledali u filmu "Hladni rat" koji je nominovan za nagardu Oskar u tri kategorije, a koji u najnovijoj najavljenoj drami "Nikola" tumači lik Nikole Tesle, obogatiće predstojeću selekciju MojOFF filmova.

Među probranim ostvarenjima naći će se i film sa glumicom MILENOM RADULOVIĆ "SUPERDEEP", koji je nedavno imao premijeru u bioskopu Kombank Dvorana.
Deo reperotara ove nedelje ispunjavaju i naslovi koji su se našli na ovogodišnjem filmskom festivalu FEST: Posrtanje, Minari, Mainstream, Asistentkinja, Supernova i Svi mrtvi, a tokom meseca publika će imati mogućnost da pogleda i premijere poput Izolovan, Posednik, Šarlatan, italijanski film Najbolje godine, Santiago, Italia, Twist i drugi.

Značajan i potpuno nov deo ekskluzivne „ONLINE FILMSKE DVORANE“ je MojOFF KUTAK. Naime, u holu Kombank Dvorane, u okviru ovog specijalno pripremljenog odeljka, u atmosferi i ugođaju dnevne sobe, publika će moći da pogleda novu platformu MojOFF – sadržaj platforme, odgleda film ili seriju.

Podsetimo, festival MojOFF nastao je proleća 2020. godine, s početkom epidemije korona virusa, zamišljen je kao mesto porodičnog utočišta i kulturološke odbrane od novonastale pošasti. Nakon besplatnog dvonedeljnog festivala, sa najnovijim nagrađivanim filmovima, MojOFF je nastavio da živi svoj Online bioskopski život, prateći najnovije tehnološke trendove i razvijajući se u ono što ga čini danas – najekskluzivnijom filmskom platformom.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....