•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

„Code Name Geronimo“ novi film o Osama Bin Laden-u

Objavljena je glumačka ekipa koja će raditi na filmu pod nazivom „Code Name Geronimo“. Pominju se imena kao što su: Cam Gigandet, William Fichtner, Robert Knepper, Kenneth Miller, Anson Mount, Freddy Rodriguez, Eddie Kaye Thomas i Xzibit.

„Code Name Geronimo“ je film za koji je scenario napisao Kendall Lampkin, režiser je John Stockwell, a film govori o vojnom napadu na skrovište Osama-e Bin Laden-a iz ugla malog kontigenta vojnika odreda mornarice. Govori se o životima ovih vojnika, ali i o tenzijama koje se razvijaju među njima dok učestvuju u ovoj operaciji, čije kodovano ime je „Geronimo“.

„Code Name Geronimo“ se trenutno snima na lokacijama u Novom Meksiku.

Podeli:



Preporucujemo