•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Porodični vikend u bioskopu Vilin Grad

Niže cene ulaznica, Benlian food poklon, kokice i Mali Zabavnik za članove Porodičnog kluba

Pod i dalje prisutnim epidemiološkim merama, 3. i 4. jula, u bioskopu Vilin Grad biće održan Porodični vikend, a na repertoaru će se naći nova sinhronizovana avantura “Luka” i razigrana priča "Zec Petar: Skok u avanturu". Za članove Porodičnog kluba smo spremili niže cene ulaznica, Benlian food poklon, kokice i Mali Zabavnik!

O filmu Luka

Smešten u prelepom primorskom gradu, na italijanskoj rivijeri, Diznijev i Piksarov animirani film Luka donosi priču o jednom mladom dečaku koji provodi nezaboravno leto ispunjeno galetima, pastom i beskrajnim vožnjama skutera. Luka deli avanture sa svojim novostečenim prijateljem, ali njihova zabava je ugrožena dobro čuvanom tajnom o morskim stvorenjima iz drugog sveta, skrivenim ispod površine vode.

Pored filma Luka, na bioskopskom repertoaru će se naći i razigrana priča Zec Petar: Skok u avanturu.

Neko vreme je prošlo od kako su Petar Zec i Toma zakopali ratnu sekiru, barem prividno. Biba, Toma i zečevi osnovali su improvizovanu porodicu, ali uprkos svim nastojanjima, Petar nikako da se reši svoje nestašne reputacije. Tražeći avanturu izvan sigurnosti spostvenog vrta, Zec Petar otkriva celi novi svet u kom se njegovi nestašluci cene. U trenutku kada njegova porodica odluči sve da rizikuje kako bi ga pronašla, Petar mora da odluči kakav zec želi da bude.

Ova porodična ostvarenja su sinhronizovana na srpski jezik i tako prilagođena najmlađoj publici.

Repertoar, trejlere i termine filmova pogledajte na sajtu bioskopa Vilin Grad, gde možete i rezervisati ulaznice.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...