•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 8. do 14. jula

VREMENSKA PETLJA
Vojni specijalac u penziji Roj Pulver (F. Grilo) iznova proživljava jedan te isti dan koji se uvek završava njegovom brutalnom smrću od strane nepoznatih plaćenika ili prilikom bežanja od istih. Svakim novim buđenjem nakon likvidacije, Roj skuplja delić po delić informacija koja bi trebala da ga dovede do odgovora ko želi da ga bije i zašto se neprestano vraća iz mrtvih, i ponavlja taj kobni dan? … Ispravljajući stvari, Roj može da postane najbolja verzija sebe - ako uspe da se spasi od ponovne smrti.

CRNA UDOVICA
Skarlet Džohanson reprizira ulogu Nataše / Crne udovice u Marvelovom akcionom spektaklu, špijunskom trileru "CRNA UDOVICA" - prvom filmu četvrte etape Marvelovog filmskog univerzuma. Florens Pju u filmu glumi Jelenu. Dejvid Harbor je Aleksej poznatiji kao Crveni Čuvar, a Rejčel Vajs je Melina. Reditelj filma je Kejt Šortland a producent je Kevin Fajgi.

LEDENI PUT
Nakon što se u dalekim severnim delovima Kanade rudnik dijamanata sruši, iskusni vozač kamiona po zaleđenim putevima i ekstremnim uslovima (Lijam Nison) predvodi nemoguću spasilačku misiju iznad zaleđenog okeana kako bi spasio živote zarobljenih rudara. Uz otapanje vode i pretnju koju nisu mogli da predvide, pred njima je izazov dug 300 milja i vremenska granica od 30 sati, koliko je preostalo vazduha zarobljenim rudarima.

KUĆNI LJUBIMCI NA TAJNOM ZADATKU
Rodžer je pas lutalica koji brine o napuštenim životinjama Robo-Sitija tako što krade hranu od bogatih i donosi je manje bogatim životinjama. Prilikom jedne takve krađe on upoznaje Belu, bogatu i razmaženu mačku, pa njih dvoje odmah upadaju u klasičnu pas-mačka svađu. Za to vreme roboti preuzimaju Robo-Siti, a u tome im pomaže i gradonačelnik koji želi da protera sve druge stanovnike grada. Rodžer i Bela, bežeći od robota, susreću brojne druge životinje koje su vlasnici zaboravili prilikom bega, pa shvataju da uprkos svojim razlikama, moraju da se oslone jedni na druge kako bi preživeli.

Bioskopski repertoar od 8. do 14. jula

Radni dani

Zec Petar: Skok u avanturu, sinh.

Luka, sinh.

Luka 3D, sinh.

Crna udovica

Crna udovica 3D

Ledeni put

Vremenska petlja

Kućni ljubimci na tajnom zadatku

12:50 16:20

18:00

14:30

17:00 22:30

20:00

19:30

21:20

- - 13:40 15:20

Vikend

Zec Petar: Skok u avanturu, sinh.

Luka, sinh.

Luka 3D, sinh.

Crna udovica

Crna udovica 3D

Ledeni put

Vremenska petlja

Kućni ljubimci na tajnom zadatku

12:50 16:20

11:00 18:00

14:30

17:00 22:30

20:00

19:30

21:20

10:20 12:00 13:40 15:20

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...