•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Veče straha u bioskopu Vilin Grad

VEČE STRAHA U BIOSKOPU VILIN GRAD - 15. jul, 20 časova

Poklon osveženje za sve posetioce!

U četvrtak 15. jula, u bioskopu Vilin Grad, biće organizovano Veče Straha, a ljubitelji horora moći će da uživaju u najnovijem poglavlju Slagalice straha - Sprirali strave. Za sve posetioce partneri bioskopa su spremili poklon piće. Početak projekcije je u 20 časova, a ulaznice su u prodaji i mogu se kupiti na blagajni bioskopa ili rezervisati putem sajta.

Slika je bila sklopljena, a onda su stigli novi delovi slagalice!

Restart franšize Slagalica strave slediće krv u žilama fanovima strave i užasa. Samjuel L. Džekson u jednoj je od glavnih uloga u novom nastavku, uz još jednu glumačku legendu Krisa Roka.

Pod budnim okom cenjenog policijskog veterana Markusa, kojeg glumi Samjuel L. Džekson, hrabri detektiv Ezekiel "Zeke" Banks (Kris Rok) i njegov partner (Maks Mingela) preuzimaju istragu ubistva koja jezivo podsećaju na strašnu prošlost. Zarobljen u produbljujućoj misteriji, Zeke se našao u središtu morbidne igre ubice.

Spirala straha nas uvlači u novi užas, a ovoga puta izlaz je sve dalje.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu