•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Cineplexx bioskop na otvorenom stiže u Smederevo

Nakon uspešnog otvaranja Cineplexx bioskopa na otvorenom proteklog vikenda u Sremskoj Mitrovici, priliku za gledanje filmova pod otvorenim nebom će imati žitelji Smedereva. Svake večeri u STOP SHOP Smederevo ritejl parku od 16. do 18. jula će biti organizovana projekcija najnovijeg filma iz Marvel univerzuma „Crna udovica“.

Projekcije filmova kreću od 21 čas i ulaznice će biti dostupne za prodaju sat vremena pre početka filma. Cena ulaznice će biti 300 dinara.

Skarlet Johanson reprizira ulogu Nataše / Crne udovice u Marvelovom akcionom spektaklu, špijunskom trileru „Crna udovica ” - prvom filmu četvrte etape Marvelovog filmskog univerzuma. Florens Pju u filmu glumi Jelenu, Dejvid Harbor je Aleksej, poznatiji kao Crveni Čuvar, a Rejčel Vajs je Melina. Trejler filma: https://youtu.be/2ZX7CsYY5SU

Gledanje filmova u Cineplexx bioskopu na otvorenom je organizovano pomoću slušalica, tako da je neophodno da se ponesu slušalice i mobilni telefon. Na licu mesta, preko zvanične WI-FI mreže i odgovarajuće prodavnice (Google Play, App Store ili AppGallery), preuzima se aplikacija LISTEN EVERYWHERE i uživa u savršenom zvuku filma.

Za savršen filmski ugođaj na otvorenom, Cineplexx grickalice su neizostavan detalj.

RASPORED CINEPLEXX BIOSKOPA NA OTVORENOM PO GRADOVIMA:

GRAD

DATUM

PROJEKCIJA U 21h

Smederevo

16 – 18. jul

Crna udovica

Čačak

23 – 25. jul

Svemirski basket: Novo nasleđe

Lazarevac

30. jul – 1. avgust

Svemirski basket: Novo nasleđe

Vršac

6 – 8. avgust

Odred otpisanih – nova misija

Sremska Mitrovica

13 – 15. avgust

Odred otpisanih – nova misija

Požarevac

20 – 22. avgust

Glavni heroj

Subotica

27 – 29. avgust

Glavni heroj

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu