•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Film "Bilo jednom u Srbiji" na jesen u bioskopima

Priča o usponu srpskog Mančestera, mentalitetu i duhu Leskovčana i zlatnom dobu Srbije, biće oživljena u filmu "Bilo jednom u Srbiji", čije je snimanje nastavljeno.

Snimanje je ranije bilo prekinuto zbog pandemije, ali i smrti glumca Ivana Bekjareva, koji je tumačio ulogu gradonačelnika Leskovca.

Fokus priče je na mladoj ženi, rastrgnutoj između ljubavi prema Conetu, kojeg tumači Viktor Savić i mladića kojem je obećana.

"Zorka je žena ispred svog vremena. Ona je u stvari predstavnik te ženske snage koja je možda danas isplivala na videlo. Ona je hrabra, vešta, uporna, brza, odlučna", rekla je glumica Teodora Ristovski.

Tvorac filma je Zvonimir Šimunec, režiser Petar Ristovski, a glumačku ekipu čine iskusna imena i brojni statisti, koji će oživeti duh čaršijskog centra Srbije - u centru Grdelice. U tom centru su bile banke, zanatske radnje i kafane koje kriju mnoge priče, a one izmišljene, inspirisane stvarnošću, biće oživljene na velikom platnu.

"Ova priča o istoriji Leskovca ispričana je kroz vizuru ljubavnog trougla. Naravno, uvek treba imati nešto dramaturški lepo postavljeno i to je ono što definitivno očekuje gledaoce i u bioskopima i na televiziji", rekao je izvršni producent Miša Mogorović.

Film o srpskom Mančesteru, koji je bio poznat novinama koje je donio u infrastrukturi, arhitekturi, industriji i kulturi, u bioskopima će biti krajem novembra.

"Ovo je vedra ljudska priča smeštena između dva svetska rata u Leskovcu, u kome se neobičnim spletom okolnosti dogodi pravo čudo i izgradi istorija tog malog mesta, gde stanuju veliki ljudi. Radnja filma govori o dve godine nakon Prvog svetskog rata, kad se Dine i Cone, opijeni pobedom i nepovratno inficirani duhom slobode i napretka koji su osetili u velikom svetu, vraćaju u oronuli Leskovac - Dine u svoj nekadašnji bioskop, a Cone na sopstvenu sahranu. Predodređeni za gubitnike, izrastaju u heroje", stoji u zvaničnom sinopsisu filma.

U filmu igraji i Sloboda Mićalović, Radovan Vujović, Nemanja Oliverić, Miki Manojlović...

Nakon završetka snimanje filma, biće snimljena i serija od osam epizoda, koja će biti emitovana na RTS-u.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...