•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Džoni Dep na sudu dobio bivšu ženu

Poznati holivudski glumac Džoni Dep dobio je željenu presudu u brakorazvodnoj parnici protiv bivše supruge Amber Herd.

Naime, Amber i Džoni su se venčali 2015. godine, a ona je samo godinu kasnije podnela zahtev za razvod braka. Kao razlog zahteva za razvod navela je "nepomirljive razlike", a zatim optužila glumca za nasilje.

Sudska saga trajala je mesecima, Dep i njegovi advokati negirali su sve optužbe bivše supruge i tvrdili da ona time želi da profitira finansijskom odštetom.

Bivši supružnici uspeli su da dođu do nagodbe od sedam miliona dolara za koju je Amber tvrdila da će donirati Američkoj uniji za građanske slobode i dečjoj bolnici u Los Anđelesu.

Glumac sada pokušava da dođe do informacije da li je bivša supruga ispunila obećanje i donirala novac. Njegov advokat Endru Kaldekot tvrdi da je donacija "proračunata i manipulativna laž" i da je od samog početka to bio plan kojim bi "uništila bivšeg supruga".

Uz to, Depov advokat tvrdi da ih je dečija bolnica u Los Anđelesu 2019. godine obavestila kako Amber nije izvršila nikakva plaćanja.

Glavni sudija ove parnice delimično je usvojio zahtev Depovog advokata i nateraće Američku uniju za civilne slobode da objavi dokumente koji potvrđuju da li je Herd ispunila svoj deo nagodbe.

Ukoliko se ispostavi da nije, glumac i njegov tim imaće snažan dokaz protiv bivše supruge.

Podsetimo, holivudski glumac je nakon burnog razvoda, koji se mesecima povlačio po sudovima, tužio britanski tabloid "The Sun" za klevetu zbog njihovih natpisa kako je on "nasilnik koji je pretukao ženu".

U novembru 2020. godine Dep je izgubio taj spor.

"The Sun" je uspeo da dokaže da je ono što je napisano u spornom tekstu u suštini istinita informacija. Doneo sam takav zaključak nakon što je odbrana u sudnici iznela detalje navedenih 14 incidenata", završio je tada raspravu sudija Endru Nikol.

PR spomenutog tabloida je svedočanstva Amber Herd nazvao hrabrima, a "The Sun" okarakterisao kao "novine koje nikada neće ćutati kada je porodićno nasilje u pitanju"

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...