•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

ODRŽANA SVETSKA PREMIJERA FILMA "ŠENG ČI I LEGENDA O DESET PRSTENOVA": SJAJNE PRVE REAKCIJE

U Los Anđelesu održana premijera novog Marvelovog filma Šeng - Či i legenda o deset prstenova!

Marvelov Šeng Či dobio sjajne reakcije publike nakon premijere!
Premijera najnovijeg Marvelovog ostvarenja je održana juče u Los Anđelesu, a posebnu reakciju publike na crvenom tepihu su izazvale nove Marvelove zvezde Simu Liu (Šeng Či) i Akvafina (Keti), ali i legende kineskog filma Mišel Jeo i Toni Lijang.

Publika je oduševljeno napustila bioskop, o čemu svedoče prve reakcije i kritike fanova. Kritičari su pohvalili glumu, scenario i specijalne efekte, a posebno su istakli da su ih oduševile akcione cene, „kakve do sada nismo imali prilike da vidimo u Marvelovom filmskom univerzumu.“

„Dobro zapamtite ko je Simu Liu, ukoliko već ne znate, biće on velika akciona zvezda, a Marvel nam je spremio pravi hit film.“, pišu neki od kritičara, dok drugi dodaju: „Šeng Či je moj novi omiljeni Avendžer“. Dobri komentari se samo nižu:

„Mnogo ljudi će ovim filmom dobiti svog novog omiljenog Marvelovog heroja. Ovaj film je ključni deo budućnosti Marvelovog univerzuma i zaista će promeniti ceo superherojski žanr“.

Zadovoljstvo prvim komentarima o filmu je iskazao i glavni glumac Simu Liu, koji je izrazio želju da se sledeći put na platnu pojavi sa drugim Marvelovim zvezdama.

Najnoviji Marvelov film Šeng Či i legenda o deset prstenova stiže pred domaću publiku 2. septembra!

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...