•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Cineplexx bioskop na otvorenom prvi put u Subotici

Cineplexx bioskop na otvorenom stiže ovog petka u Suboticu, sa prikazivanjem najaktuelnijih filmova na velikom platnu. Svake večeri u STOP SHOP Subotica ritejl parku od 03. do 05. septembra će biti organizovana projekcija u terminu od 20:30 časova.

Domaće ostvarenje koje je pogledalo do sada preko 22 hiljade ljudi „Nečista krv – greh predaka“ će se naći na programu u petak i nedelju, dok će u subotu biti prikazan superherojski spektakl „Šeng-Či i legenda o deset prstenova“. Cena ulaznice će biti 300 dinara i biće dostupne za prodaju sat vremena pre početka filma.

Film „Nečista krv – greh predaka“ prati priču o Hadži Trifunu, koga tumači Dragan Bjelogrlić, uglednom srpskom trgovcu, koji pokušava da očuva mir sa turskim vlastima, ali i održi svoj ugled i uticaj u Vranju, važnoj turskoj varošici u blizini granice sa oslobođenom Srbijom. Dok Trifun priprema dva sina da ga naslede na poziciji vođe među srpskim narodom, muke mu stvaraju ne samo moćni turski begovi nego i sama njegova porodica.

U subotu je na programu Marvelovo ostvarenje, u kom prvi put glavnog junaka tumači glumac poreklom iz Azije. Film prati Šeng Čija vrhunskog znalca u oblasti borilačkih veština koji beži od očevih stega u težnji za normalnim životom u Americi. Međutim, kad teroristička grupa Deset Prstenova postane pretnja po njegov život, glavni lik se vraća svojim korenima i znanju borilačkih veština.

Gledanje filmova u Cineplexx bioskopu na otvorenom je organizovano pomoću slušalica, tako da je neophodno da se ponesu slušalice i mobilni telefon. Na licu mesta, preko zvanične WI-FI mreže i odgovarajuće prodavnice (Google Play, App Store ili AppGallery), preuzima se aplikacija LISTEN EVERYWHERE i uživa u savršenom zvuku filma.

Za savršen filmski ugođaj na otvorenom, Cineplexx grickalice su neizostavan detalj.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...