•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Repertoar Cineplexx Niš bioskopa za period 9. do 15. septembra

Na repertoaru se ove nedelje nalazi pet novih naslova i dva događaja:

  1. ,,After: Posle pada“ - Nastavak serijala o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne priznaje granice, snimljenog prema bestseleru autorke Ane Tod koji je proglašen svetskom senzacijom.Ljubav Tese i Hardina oduvek je bila komplikovana, ali sada su dospeli u fazu u kojoj se izlaz ne vidi. Upravo kada se Tesa sprema da donese jednu od važnijih odluka u životu, sve se menja. Hardin još uvek ne zna da se kontroliše i sve oko nje počinje da se raspada.

Nikome ne može da veruje, niko nije onakav kakvim se čini. Ni porodica, ni prijatelji.

Trejler filma: https://youtu.be/MjLisVmKp7w

Da li će se Tesa Jang i Hardin Skot izboriti za svoju ljubav- otkrićemo u četvrtak 09. septembra od 20 časova na Ladies night događaju u svim Cineplexx bioskopima. Spektakularnoj večeri u Cineplexx bioskopima, pored sjajnog filma dopineće i pokloni naših partnera – MAC Kozmetika, Silkeep, Minino planeri i Čarobna knjiga.

  1. ,,Mali šef: Porodični biznis“ SINH/TITL - U nastavku komedije nominovane za Oskara koja stiže iz studija DrimVorks Animejšn/ DreamWorks Animation, braća Templeton – Tim i njegov mali šef Ted (Srđan Timarov) postali su odrasli i udaljili se jedan od drugog. Tim i njegova supruga Kerol, koja izdržava porodicu, žive u predgrađu sa svojom super pametnom sedmogodišnjom ćerkom Tabitom i preslatkom novom bebom Tinom. Tabita, najbolja u razredu u prestižnoj školi, obožava svog ujaka Teda i želi da postane poput njega, ali Tim, i dalje u kontaktu sa svojom preaktivnom mladalačkom maštom, brine da previše radi i da joj nedostaje normalno detinjstvo.

Kada beba Tina otkrije da je - ta-da! - tajni agent BabyCorpa na misiji da otkrije mračne tajne Tabitine škole i njenog misterioznog osnivača, dr. Ervina Armstronga, ponovo će okupiti braću Templeton na neočekivan način, navodeći ih da ponovo procene značenje porodice i otkriju šta je zaista važno. U sinhronizaciji su učestvovali Srđan Timarov, Milan Antonić, Nikola Vujović, Snežana Jeremić Nešković, Anđela Džaferović, Milena Živanović, Marko Marković, Ivana Knežević, Branislav Platiša, Sergej Bulatović i Darija Vračević.

Trejler filma: https://youtu.be/kI5iz9hUtOY

Porodični vikend uz nastavak animirane avanture ,,Mali šef“ zakazan je za subotu i nedelju od 12 do 17 časova. Svi mališani na poklon dobijaju originalni poster filma, a tu su i sjajni pokloni naših partnera za najsrećnije. Ulaznice su u prodaji.

  1. ,,Skok“ - Dugomentražni dokumentarni film „Skok” je priča o zadivljujućem životnom „comebacku” košarkašice Nataše Kovačević ali i njenoj misiji da kod drugih ljudi, sličnih sudbina, probudi borbeni duh i motivaciju da se prebrode naizgled nepremostive prepreke. Ovaj film je i omaž svima onima koji su joj pomogli da u 19. godini ostane uspravna posle gubitka noge u saobraćajnoj nesreći u Mađarskoj, 7. septembra 2013, ali i da napravi podvig kakav nije zabeležen u istoriji sporta. Njen povratak na košarkaški teren bio je više od svih velikih sportskih „comeback-ova” koji su ušli u anale i postali inspiracija fanova širom planete.

Trejler filma: https://youtu.be/ehVBo4hUwOI

  1. ,,Soba želja“ - Kejt i Met su mladi njujorški par u svojim tridesetima. On je ilustrator i crtač stripova, a ona je zasićena poslom u velikoj advokatskoj kancelariji. U potrazi za autentičnijim i zdravijim životom, napuštaju grad i useljavaju se u staru kuću u Nju Hempširu. Ubrzo tamo otkrivaju tajnu skrivenu sobu koja ima izvanrednu moć da materijalizuje sve što požele. Poput dece, u prodavnici slatkiša, oni provode dane i noći prepuštajući se svakoj svojoj želji za materijalnim. A onda jednog dana požele dete ... malenog dečaka. Ispod prividnog blaženog stanja, srećni par vrebaju mračne sile i neke od tih ostvarenih želja mogu da imaju strašne posledice: sve materijalne kreacije prostorije ne mogu da napuste kuću da se ne potroše. Soba bi tako mogla da pretvori njihov san u najgoru noćnu moru...

Trejler filma: https://youtu.be/p8vld-hz8AA

  1. ,,Respect“ - Prateći uspon karijere Arete Frenklin od trenutka kada je kao devojčica pevala u crkvenom horu svog oca do momenta kada je postala internacionalna superzvezda. Film ,,Respect“ je izvanredna istinita priča o muzičkoj ikoni koja je na putu da pronađe svoj glas. U glavnoj ulozi gledamo Dženifer Hadson, dobitnicu nagrade Oskar 2006. godine.

Trejler filma: https://youtu.be/4dQbR5xluEM

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu