•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Glumci filma Toma u bioskopu Cine Grand Delta Planet

Groznica koju je izazvao biografski film o Tomi Zdravkoviću i dalje traje, bioskopske sale su u i dalje pune, a u subotu 30. oktobra u 17 sati u bioskopu Cine Grand Delta očekuje se 800000. gledalac. Jubilarni gledalac će dobiti nagradu, a tim povodom će ovoj projekciji prisustvovati glumačka ekipa filma u sastavu: Tamara Dragićević, Petar Benčina i Sanja Marković.

Dragićevićeva u ovom filmu glumi Silvanu Armenulić, Petar Benčina doktora koji je bitan činilac u poslednjoj fazi Tominog života, dok Sanja Marković igra Gocu, Tominu suprugu i životnu saputnicu.

Karte za ovu projekciju moguće je kupiti samo na blagajni bioskopa, na prvom spratu tržnog centra Delta Planet.

O filmu:

Film “TOMA” je jedan impresionistički portret Tome Zdravkovića koji prikazuje same njegove početke, baškao i vrhunac slave, njegove ljubavi koje su ga inspirisale prilikom komponovanja nekih od najvećih hitova, baš kao i odnos sa velikim brojem prijatelja koje je imao u umetičkom miljeu tadašnje Jugoslavije.

Pored Tome, kroz film ćemo pratiti i živote poznatih umetnika tog vremena: Zorana Radmilovića, Mike Antića, Tozovca i drugih. “TOMA” je biografski film o Tomi Zdravkoviću, čoveku koga ne pamtimo samo po njegovim pesmama i načinu na koji ih je pevao, već i kao jednog velikog boema - po ponašanju i u duši. Film prati dve linije radnje: 1991. pratimo odnos Tome i doktora koji započinje lečenje Tome i kako se to poznastvo pretvara u prijateljstvo. Druga linija prati Tomin život: od detinjstva u Pečenejvicma, preko poznanstva sa Silvanom Armenulić koje će presudno uticati na njegovu karijeru ali i na privatni život, dostizanja neslućene visine popularnosti, ali i dna života. Ovo je priča o duši.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...