•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nova sezona direktnih prenosa baleta iz Boljšoj teatra

Najveći baletski klasici ekskluzivno će i ove sezone, po deveti put biti prikazani u Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopu. Sezona uživo iz Boljšoj teatra počinje 7. novembra vrhunskim spektaklom virtuoznosti i liričnosti u baletskom klasiku ,,Spartak” Arama Khaktarijana, koji je na repertoaru od 16 časova. Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

U carskom Rimu na čelu sa Krasom, Spartak i njegova supruga Frigija osuđeni su na ropstvo i razdvojeni su od trgovaca robljem. Njegova ljubav prema njoj i želja za slobodom doveli su ga do pobune protiv rimske vojske uz pomoć ostalih zarobljenika. Ali izdajnička Egina, koja želi da svrgne Krasa i stekne moć, stajaće na putu Spartakovom planu. Ogromna scena i spektakularni efekti Spartaka postavljeni su prema vrhunskoj partituri Arama Hačaturjana. Sa neverovatnim prikazom moći četiri vodeća plesača do celog korpusa i njihovim strastvenim pas de deu, Spartak je vrhunski spektakl virtuoznosti i liričnosti stvoren u Boljšoj teatru.

Jedan od najvećih klasika na svetu, zasnovan na Hofmanovoj priči ,,Krcko Oraščić” uz legendarnu muziku Petra Iljiča Čajkovskog uz očaravajuće scene i kostime, na repertoaru je 12. decembra. Glamurozni triptih ,,Dragulji” nastao je kao omaž gradovima i plesnim školama u Parizu, Njujorku i Sankt Peterburgu. Očaravajuće tri scene praćene muzikom trojice esencijalnih kompozitora Fore, Stavinskog i Čajkovskog gledaćemo 23. januara. Najomiljenija baletska predstava u klasičnom kanonu, postavljena na partituru Čajkovskog ,,Labudovo jezero” na repertoaru je 27. februara i predstavlja primer dramatične napetosti i lepote pokreta koja zaustavlja dah.

Ljubitelji baleta imaće prilike da dožive nestvarne trenutke, kroz baletske pokrete najboljih solista i trupa Boljšoj teatra na velikom platnu. Francuski koreograf Pjer Lakot briljantno je kreirao zaboravljeno remek-delo ekskluzivno za Boljšoj balet pre skoro dvadeset godina, a na veliko platno Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopa ,,Faraonova kći“ stiže 1. maja sa spektakularnim plesom i scenama koreografiranim za skoro celu Boljšoj grupu. Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopa kao i putem CineplexxRS aplikacije.

Pojedinačna cena ulaznice iznosi 1.500 dinara, dok je cena za kupovinu ulaznica za celu sezonu 1.000 dinara po ulaznici.

Za više informacija možete posetiti www.cineplexx.rs.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...