•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dug moru 2 - petkom od 21h

Radnja serije se odvija u Boki kotorskoj i u Beogradu. Naša priča je o meštanima poluostrva Luštica, gde je veo između mrtvih i živih, sadašnjosti i prošlosti tanak. Na poluostrvu se zbog energetskih tačaka i mnogo stradalih – mrtvi lako pojavljuju, a ljudi lako umiru ili nestaju. Tamo je ponekad dovoljno da pomisliš da za tebe nema mesta na ovom svetu i da tako prizoveš smrt. Mitovi i legende kruže Bokom vekovima. Pritisnuti brojnim legendama i njihovim tumačenjima, u nekom trenutku daleke prošlosti, meštani su počeli da veruju i u prokletstvo da more odnosi 7 života godišnje, u Boki.

Osnovni zaplet u 2. sezoni nosi Olga. Oko nje se plete radnja, otkrivaju se tajne, razvijaju mistični elementi i pronalaze racionalna rešenja. Ona je inicijator radnje i promena. Ona je rođena predodređena da menja svet. Ili će bar, za razliku od roditelja, uspeti da promeni sebe. Na putu ka višem cilju imaćemo niz neprijatnih situacija, nadamo se uz mali broj žrtava. Dve ogrlice i kamen će nam pomoći u tome.

Uloge tumače:
Ana Lečić, Dragan Mićanović, Vule Marković, Bojana Maljević, Sebastijan Kavaza, Nada Šargin, Leon Lučev, Miki Krstović, Srđan Grahovac, Vesna Trivalić, Branimir Popović, Ana Maljević i mnogi drugi!

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu