•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Spider-Man: No Way Home" nije poslednji, stižu još tri filma o superjunaku

Produkcijska kuća Sony potvrdila je kako predstojeći "Spider-Man: No Way Home" nije poslednji film o ovom superjunaku, već da se spremaju još tri nova.

Obožavatelji Spider-Mana strahovali su kako je nadolazeći film poslednji u franšizi, međutim producentica Amy Pascal potvrdila je kako ćemo Toma Hollanda ponovo gledati u ovoj ulozi.

„Ovo nije poslednji film o Spider-Manu. Pripremamo pravu poslasticu s Tomom Hollandom i Marvelom, čak razmišljamo o trilogiji. Ovo definitivno nije kraj", izjavila je Amy Pascal.

Vest dolazi nakon što je redatelj filma "No Way Home" Jon Watts nazvao poslednji nastavak "krajem igrice". Tom Holland je već više puta naglašavao kako je njegova budućnost u Marvel Cinematic Universe (MCU) neizvesna jer je predstojeći film poslednji pod njegovim trenutno aktuelnim ugovorom.

Holland se kao Peter Parker/Spider-Man po prvi put pojavio 2016. u filmu "Captain America: Civil War". Britanac je bio treća osoba koja je utelovila lik superjunaka, sledivši prethodnike Tobeya Maguirea i Andrewa Garfielda.

"No Way Home" stiže u bioskope 17. decembra, a nastavlja se onde gde je prethodni nastavak "Far From Home" stao.

Spider-Man pokušava vratiti svoj privatni život nakon što je razotkriven njegov identitet, ali stvari ne idu onako kako je zamislio.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...