•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

NOVI TREJLER FILMA „ALEJA NOĆNIH MORA“

Atmosfera cirkuske prljavštine, teskobe nadolazećeg Drugog svetskog rata, fatalne žene koje proriču budućnost. Majstori prevare i umetnici obmane otkrivaju nam svoje namere u novom trejleru dugoočekivanog filma Giljerma del Tora „Aleja noćnih mora“ (Nightmare Alley) i postavljaju nam pitanje – da li nada može da se kupi?

Nakon njujorške premijere kojoj su prisustvovali Bredli Kuper, Runi Mara i reditelj Giljermo del Toro, domaća publika uskoro može očekivati ovo ostvarenje u bioskopima širom Srbije.

Ambiciozni radnik u cirkusu ima sposobnost da sa samo par reči izmanipuliše bilo koga. Zavodi psihoterapeutkinju za koju se ispostavlja da je mnogo opasnija od njega.

Mnogi kritičari već predviđaju da će ovo biti najbolja uloga Bredlija Kupera do sada, koji je u poslednjih nekoliko godina sazreo kao glumac i od romantičnih komedija došao do krimi drame u kojoj je samostalno izneo većinu filma. Samom filmu već sada kritičari predviđaju nekoliko nagrada Oskar.

„Ponosan sam što sam deo ovog filma. Ljudi su se baš žrtvovali i uložili mnogo vremena i truda u ovaj projekat. Veoma je teško objasniti o čemu je tačno film, jer on postavlja više pitanja nego što daje odgovora. Naročito lik kog ja igram, stvoren je da u njega publika projektuje svoje želje i tokom celog filma on ne otkriva mnogo, sve do samog kraja“, istakao je Bredli Kuper.

Kejt Blanšet i Runi Mara ponovo sarađuju nakon filma „Kerol“ Toda Hajnsa , iako u „Aleji noćnih mora“ zajedno dele tek jednu scenu, njihove pojave i uloge u filmu oduzimaju dah. U sporednim ulogama nalazi se čuveni glumac Viljem Defo („The French Dispatch“, „Svetionik“) koji je sasvim izvesno ostavio pečat u, po malo jezivom, filmu Giljerma del Tora.

Da Del Toro ne može da napravi loš film, u prilog ide činjenica da je 2017. godine dobio nagradu Oskar za režiju za film „Oblik vode“.

Toni Kolet je ulogu fatalne, misteriozne dame dokazala rolom u filmu „Vadi noževe“, dok sada igra članicu cirkusa. Neo noar žanr ima svoj povratak na velika vrata uz film „ALEJA NOĆNIH MORA“. Domaća publika od 20. januara može pogledati film na velikom platnu širom zemlje.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...