•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Premijera Matriks: Uskrsnuća u CineStar bioskopima zagrejala zimske dane

22. decembar će ostati upamćen kao jedan od toplijih dana na izmaku 2021. godine. Ne, nije reč o meteorološkim uslovima, već o sjajnoj i dugoočekivanoj premijeri, u distribuciji Blitz Film & Video, holivudskog blokbastera Matriks: Uskrsnuća, u svim CineStar bioskopima.

Fantastične akcione scene i tehnička inovativnost od koje zastaje dah zagrejale su do usijanja publiku u Beogradu, Novom Sadu, Zrenjaninu i Pančevu. Ovaj događaj je i pre zvanične premijere nagoveštavao veliko uzbuđenje, tim pre što je CineStar svojoj publici za ovaj događaj pripremio specijalnu CineFan premijeru. Tako su najsrećniji gledaoci, nasumičnim odabirom ispod sedišta, neposredno pred projekciju nagrađeni sjajnim poklonima – majicama i torbama za laptop.

Ovaj originalan i pažnje vredan uvod samo je jedan u nizu iznenađenja koje CineStar omogućuje svojim posetiocima i, po svoj prilici, na tome ne planira da se zaustavi. I dok su srećni dobitnici još sumirali svoja osećanja, početak projekcije je pokrenuo kulminaciju koja je nesmanjenim intenzitetom trajala nepuna tri sata.

Sjajna akcija uz dosad neviđene specijalne efekte koji su proslavili i prethodna tri dela Matriksa, dodatno su upotpunjeni najmodernijom bioskopskom tehnologijom koju možete naći samo u CineStar bioskopima, a preporuka je da se film pogleda i u 4DX tehnologiji, samo u CineStaru Beograd i Novi Sad.

CineStar je za prave filmofile pripremio posebno novogodišnje iskustvo! Publika će film Matrix: Uskrsnuća moći da pogleda i poslednjeg dana 2021. godine, ulazeći u novu 2022. zaista filmski! Projekcija će početi pre 23h, pa će svi prisutni dočekati novu godinu gledajući hit filmove na velikom platnu, u najudobnijim sedištima i u ugodnoj atmosferi bioskopa s pet zvezdica!

Saznajte više na cinestarcinemas.rs.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila