•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Izašao trejler za seriju o Pameli Anderson i Tomiju Liju

Disney+ predstavio je najnoviji trejler za seriju "Pam & Tommy", o legendarnom paru iz devedesetih, Pameli Anderson i Tomiju Liju.

Serija će se u februaru emitovati na platformi Disney+ koji inače nudi filmove i emisije koji su za celu porodicu, ali ovoga će puta da rizikuju s nečim potpuno drugačijim.

Serija "Pam & Tommy" će ispričati priču o kućnom filmu za odrasle Pamele Anderson koju glumi britanska glumica Lili Džejms i bubnjara hevi metal benda Mötley Crüe Tomija Lija (Sebastian Stan). Lili i Sebastian su se potpuno transformirali za potrebu uloge, a fanovi su oduševljeni.

Novi trejler prikazuje dosad neviđene scene iz serije smeštene u najranije dane interneta koja prikazuje šta se dogodilo nakon što je snimak ukraden iz doma Pamele i slavnog rokera te izazvala neviđenu senzaciju 1997. godine.

Inače, Pamela i Tomi venčali su se 1995. godine nakon što su se poznavali samo četiri dana, a razvod je usledio tri godine kasnije 1998. U tom braku je rođeno dvoje dece: Brandon Tomas i Dilan Džeger.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila