•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

LEGENDARNI FILMOVI ZA DOČEK 2022. NA PICKBOX TV KANALU

Sjajni filmovi će se prikazivati na Pickbox TV kanalu - preporučujemo ih svima koji ostaju kod kuće 31. decembra, a filmovi će biti i pun pogodak za vreme oporavka od najluđe noći u godini!

Donosimo vam spisak filmova na Pickbox TV-u koji će se prikazivati za novogodišnji vikend od 31. decembra do 2. januara.

Po cenu života (Hell or High Water)

VREME PRIKAZIVANJA: 31.12. u 21:00h

Kriminalistički/akcioni film vrti se oko dva brata koji pokušavaju da spasu porodični ranč u Teksasu od banke, koja zbog dugova želi da preuzme ranč. U takvim očajničkim vremenima, oni se odlučuju za krađu... S odličnom glumačkom postavom koju čine Kris Pajn (Zvezdane staze, Čudesna žena), Džef Bridžis (Veliki Lebovski) i Ben Foster (Galveston), ova krimi akcija oduševiće vas za novogodišnji vikend!

Hauards end (Howards End)

VREME PRIKAZIVANJA: 1.1. u 17:45h

Oskarom nagrađena romantična drama ima zvezdanu glumačku postavu koju čine Entoni Hopkins, Ema Tompson, Vanesa Redgrejv i Helena Bonam Karter. Radnja je smeštena u Englesku na početku 20. veka, gde se susreću tri različite društvene klase - viktorijanski kapitalisti Vilkoksovi, kojima je jedini bog novac, prosvećeni buržuji, humanisti i filantropi Šlegelovi i radnici Bastovi, koji jedva spajaju kraj s krajem.

Dragi belci (Dear White People)

VREME PRIKAZIVANJA: 1.1. u 22:55h

Opisana i kao komedija i kao drama, Dear White People je odličan film o studentima na prestižnom fakultetu lige Ajvi. Ova društvena satira vrti se oko kontroverze koja se stvorila nakon što su beli studenti organizovali popularnu ali i uvredljivu žurku „crno lice“. Film istražuje ne samo rasni identitet u Americi, već i univerzalnu priču o stvaranju sopstvenog jedinstvenog puta u svetu.

Druga žena (Wicker Park)

VREME PRIKAZIVANJA: 1.1. u 00:45h

Metju (Džoš Hartnet) je mladi izvršni direktor marketinške firme u Čikagu koji planira poslovni put u Kinu. Ali kad pomisli da je video Lisu, ljubav svog života koja ga je napustila bez reči dve godine ranije, on zaustavlja sve kako bi je pronašao. Dok je opsesivno traži, nailazi na još jednu ženu po imenu Lisa, koja je zapravo glumica pravog imena Aleks, koja bi mogla da zna šta se zaista desilo... Zanimljivog žanra, ovaj romantični triler će vas držati budnima i oduševiti pričom.

Devojka od milion dolara (Million Dollar Baby)

VREME PRIKAZIVANJA: 2.1. u 21:40h

Jedan od najboljih filmova svih vremena je Oskarom nagrađena sportska drama Devojka od milion dolara. Hilari Svank briljira u ulozi bokserske u usponu Megi Ficdžerald, koja želi da uči od najboljeg - njen trener je Frenki Dan, koga tumači jednako fenomenalni Klint Istvud.

Osim što je Oskarom nagrađen za najbolji film i što je Hilari Svank nagrađena za najbolju glavnu ulogu, kao i Morgan Frimen za najbolji sporedni lik, Klint Istvud je nagrađen Oskarom za najboljeg reditelja, zbog čega se opravdano može reći da je ovo film koji se ne propušta!

Koko Šanel i Igor Stravinski (Coco Chanel & Igor Stravinsky)

VREME PRIKAZIVANJA: 3.1. u 1:05h

Romantična muzička drama smeštena je u Pariz. Koko Šanel je zaljubljena u bogatog i zgodnog Boja Kejpela, ali je i opsednuta svojim radom. Paralelno, na scenu se upravo postavlja balet Igora Stravinskog "Posvećenje proleća". Oboje su moderni na svoj način pa, nakon što je Koko prisustvovala skandaloznom prvom izvođenju tog dela, oboje dobijaju kritike kako su previše radikalni i strani. Nekoliko godina kasnije, njih dvoje se upoznaju...

Kompletan raspored prikazivanja filmova za 31. decembar i 1. januar pogledajte ovde: https://www.pickbox.rs/tv/raspored/

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...