•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Verila se Megan Foks

Glumicu Megan Foks zaprosio je njen dečko, reper Mašin Gan Keli.

Reper je glumicu je zaprosio ispod banjana drveta koje za njih ima posebno značenje:

"Jula 2020. godine sedeli smo ispod ovog drveta velikog banjana i molili se za magiju. Nismo bili svesni bola koji nas je uskoro sačekao. Nismo bili svesni truda i žrtvi koje će naša veza zahtevati od nas, ali smo bili opijeni od ljubavi i karme. Nekako, godinu i po kasnije, nakon što smo prošli pakao i smejali se više nego što sam mislila da je moguće, zaprosio me je. I kao u svakom našem prethodnom životu, i kao u svakom našem budućem životu koji će uslediti nakon ovog, rekla sam 'da'... A onda smo popili krv onog drugog", obavijestila je Megan pratioce.

Keli se udružio sa draguljarom Stivenom Vebsterom kako bi dizajnirao, prsten koji sadrži dijamant namenjen za mladoženju i smaragd namenjen za nevestu.

Podsetimo, glumica poznala je na snimanju filma Midnight in the Switchgrass repera Kolsona Bejkera, čije je umetničko ime Mašin Gan Keli i u njenom životu sve se promenilo.

Ostavila je supruga Brajana Ostina Grina, s kojim ima troje dece, nakon decenije braka, i stalno je isticala da je konačno ispunjena i srećna.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....