•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Močvara 2 - uskoro na TV

Inspektor Nikola Krsmanović je u lošim odnosima sa bivšom ženom Majom. Ćerku viđa svaki drugi vikend i smeta mu što je novi Majin partner zauzeo njegovo mesto. Nakon smrti majke Danice, počinje da traži istinu o sopstvenom poreklu.

Elena, devojka koju je Nikola poznavao i kojoj je pokušao da pomogne, pronađena je brutalno ubijena u malom vojvođanskom mestu, neposredno nakon momačke večeri Srđana Karana, pevača u usponu koji treba da se oženi Lidijom Garčević, ćerkom lokalnih moćnika.

Mladi inspektor Atila Seleš, nesrećno zaljubljen u Lidiju, vrši uviđaj i pronalazi krvlju ispisanu poruku „NIKOLA KRSMANOVIĆ“. Atila stupa u kontakt sa Nikolom koji postaje opsednut Eleninim slučajem. Nikola otkriva da je pokojnica izazvala mnoge moćne ljude iz malog vojvođanskog mesta u kom je ubijena. Atila prema Nikoli oseća mešavinu divljenja i odbojnosti, a vremenom obojica shvataju da su slični – izopštenici u potrazi za istinom.

Uloge tumače:
Goran Bogdan, Robert Ožvar, Jana Bjelica,Sara Klimoska, Sonja Kolačarić, Miloš Timotijević i drugi.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...