•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Die Schule der magischen Tiere (2021) - uskoro

Ida se preselila u drugi grad. Kao „novoj devojčici” u školi Vinterštajn teško joj je da se prilagodi drugovima iz razreda. Popularna Helen otežava joj da stekne nove prijatelje, a za Idu je ostalo samo jedno prazno mesto – u klupi pored autsajdera Benija.

Jednog dana, nastavnica celom razredu predstavlja Mortimera Morisona, čoveka koji putuje po svetu u potrazi za „magičnim životinjama”. Svaka od tih životinja predodređena je da bude srodna duša nekom detetu. Od sve dece, novajlija Ida i autsajder Beni, prvi su u razredu koji će dobiti magičnog saputnika! Od tog trenutka, Beni kraj sebe ima drevnu, mudru kornjaču Henrijetu, a Ida lukavu lisicu Rebita.

Kada predmeti iz škole počnu da nestaju, deca i magične životinje moraće da se udruže kako bi otkrili ko je misteriozni školski lopov.

Glumci: Nadja Uhl, Milan Peschel, Justus von Dohnányi, Frederick Lau, Stephan Luca
Režiser:

Gregor Schnitzler

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu