•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 17. do 23. marta

PAS
Osim što tumači glavnu ulogu, Čejning Tatum je ujedno i koreditelj filma u kom mu se u glavnoj ulozi pridružuje simpatični belgijski ovčar.
Bivšem vojnom rendžeru Brigsu je dodeljeno da se brine o vojno obučenom psu palog vojnika. Njegova misija je transportovati psa na drugi kraj zemlje kako bi prisustvovali vojničkoj sahrani. Njihovo putovanje nateralo ih je na jedan poseban suživot u kom definitivno ne ide u prilog izvanredno ponašanje „dlakavog demona” koji je u tom periodu izazvao nekoliko neverovatnih situacija. Upravo to Bridžisa je gurnulo do njegovih krajnjih granica, ali i nateralo da malo preispita sebe i novi odnos sa svojim psećim saputnikom.

ŠKOLA MAGIČNIH ŽIVOTINJA
Ida se preselila u drugi grad. Kao „novoj devojčici” u školi Vinterštajn teško joj je da se prilagodi drugovima iz razreda. Popularna Helen otežava joj da stekne nove prijatelje, a za Idu je ostalo samo jedno prazno mesto – u klupi pored autsajdera Benija.
Jednog dana, nastavnica celom razredu predstavlja Mortimera Morisona, čoveka koji putuje po svetu u potrazi za „magičnim životinjama”. Svaka od tih životinja predodređena je da bude srodna duša nekom detetu. Od sve dece, novajlija Ida i autsajder Beni, prvi su u razredu koji će dobiti magičnog saputnika! Od tog trenutka, Beni kraj sebe ima drevnu, mudru kornjaču Henrijetu, a Ida lukavu lisicu Rebita.
Kada predmeti iz škole počnu da nestaju, deca i magične životinje moraće da se udruže kako bi otkrili ko je misteriozni školski lopov.

TITAN
Aleksija je plesačica kojoj je, nakon što je u detinjstvu povređena u saobraćajnoj nesreći, u glavu ugrađena titanijumska ploča. Usred niza brutalnih i neobjašnjivih ubistava, njen put se ukršta sa Vinsentom, vatrogascem koji očajnički traga za svojim davno nestalim sinom, menjajući im živote zauvek.

MRAK
U planinskim zabitima Kosova, na imanju okruženom gustom šumom, živi Milica sa majkom Vukicom i dedom Milutinom. Svaku noć porodica se povlači u zabarakadiranu kuću, prestravljeni terorom koji dolazi iz šume. Da li je taj užas opkoljene kuće odjek nedavno završenog rata ili samo njihova mašta, kako ih opominju zvaničnici KFOR-a? Nema materijalnih dokaza da se nešto loše događa, ali svake naredne noći njihov strah raste…

HOĆU MUŽA
Za novinarku Ljubu sve u njenom životu odvija se po planu: rad voditelja na TV kanalu, uspešan i bogati verenik Robert.
Plan ide dođavola kada se baterija u Ljubinom telefonu isprazni i ona od slučajnog prolaznika zatraži da pozove sa njegovog telefona. Ispostavilo se da je to Sergej, čiji je život do tog dana takođe proticao mirno i stabilno. Ovaj susret će pokrenuti niz događaja koji će u potpunosti promeniti i Ljubin i Sergejev život, a i njih same.

Četvrtak 17.03, petak 18.03, ponedeljak 21.03, utorak 22.03.

Betmen 21:50

Leto kada sam naučila da letim 13:50, 16:20

Bilo jednom u Srbiji 19:30

Pocrvenela panda 15:30

Pocrvenela panda 3D 17:30

Pas 18:00

Mrak 20:00

Titan 22:10

Škola magičnih životinja 14:30

Vikend

Betmen 21:50

Leto kada sam naučila da letim 10:10, 13:50, 16:20

Bilo jednom u Srbiji 19:30

Pocrvenela panda 12;40, 15:30

Pocrvenela panda 3D 11:50, 17:30

Pas 18:00

Mrak 20:00

Titan 22:10

Škola magičnih životinja 10:40, 14:30

Sreda 23.03.

Betmen 22:10

Leto kada sam naučila da letim 13:50, 16:20

Bilo jednom u Srbiji 21:50

Pocrvenela panda 15:30

Pocrvenela panda 3D 17:30

Pas 18:00

Mrak 20:00

Hoću muža 19:30

Škola magičnih životinja 14:30

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...