•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stiže "God of War" serija

"Deadline" piše da je Amazon trenutno usred pregovora o pretvaranju franšize God of War u televizijsku seriju.

Iako ni Sony ni Amazon nisu zvanično potvrdili vest, "Deadline" piše da iza serije stoje izvršni producenti serija The Expanse i The Wheel of Time, Mark Fergus, Hok Otsbi i Rejf Džadkins, ali pomoći će im i Sony Pictures Television i PlayStation Productions koji inače sarađuju na svim serijama baziranim na igrama za PlayStation.

Franšiza ima dugu istoriju, ali nije teško pretpostaviti da će se serija bazirati na posljednje dve igre, God of War iz 2018. i nastavku koji će se pojaviti ove godine.

Završe li pregovori pozitivno, ovo će biti još jedna serija u dugom nizu adaptacija video-igara.

Tu su The Last of Us (HBO), Twisted Metal (Amazon), Mass Effect (Amazon), Resident Evil (Netflix), Fallout (Amazon) i Halo (Paramount).

Osim toga, nedavno smo imali filmove Uncharted, a u dogledno vreme trebalo bi da počne snimanje i serije BioShock.

Moglo bi se reći da vlada prava "zlatna groznica" kada je u pitanju adaptacija video-igrica, a novi talas je verovatno podstakao uspeh Netfliksovog The Witcher, koji je ujedno i adaptacija popularne serije romana na kojoj je igra zasnovan.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....