•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Competencia Oficial (2022) - uskoro

Kroz niz ekscentričnih izazova koje postavlja Lola, Feliks i Ivan moraju da se suoče ne samo jedan sa drugim, već i sa sopstvenim nasleđem.

Tragajući za društvenim prestižem, biznismen milijarder odlučuje da finansira produkciju filma kojim bi ostavio trag u društvu. Angažuje najbolje, pa zvezdani tim čine rediteljka Lola Kuevas i dva renomirana glumca, obojica izuzetno talentovana, ali sa još većim egom: holivudski glumac Feliks River i radikalni pozorišni glumac Ivan Tores. Obojica su legende, ali ne najbolji prijatelji.

Glumci: Penélope Cruz, Antonio Banderas, Oscar Martínez, José Luis Gómez, Nagore Aranburu
Režiser:

Mariano Cohn, Gastón Duprat

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...