•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

EKSKLUZIVNA PREMIJERA NAGRAĐIVANE SKANDI SERIJE POBORNIK (PARTISAN)

Intenzivna švedska serija proglašena je najboljom TV serijom 2020. godine na festivalu Canneseries

Eksluzivna premijera švedske krimi serije Pobornik (Partisan) na Pickbox NOW! Na Canneseries festivalu 2020. godine osvojila je Best Series nagradu, a cela prva sezona dostupna je samo na Pickbox NOW.

U glavnoj ulozi je Fares Fares (Vestvord, Černobil), a seriju potpisuje popularni švedski muzičar Amir Čamdin.

BIZARNA PRIČA I UZBUDLJIVA SERIJA

Ova skandi serija ima pomalo bizarnu priču o naizgled idiličnoj zatvorenoj zajednici Jordnara, čiji stanovnici vode svoju organsku farmu. Misteriozni Džoni prihvata posao vozača kamiona, a po dolasku u zajednicu upoznaje se s njenim nekonvencionalnim pravilima i rutinom.

Nakon što upozna Nikol i Mariju, udomljenu decu koja tamo letuju, počinje da sumnja na trgovinu ljudima. Što on više brine za devojke, to ga više usmeravaju na posao. Ali ko je zapravo Džoni i koji je njegov pravi plan?

PROGLAŠENA NAJBOLJOM SERIJOM NA FESTIVALU CANNESERIES

Švedska skandi serija Partisan proglašena je najboljom TV serijom 2020. godine na prestižnom festivalu Canneseires. Reditelj ovog misterioznog trilera, Amir Čamdin, rekao je kako je želeo da napravi seriju čija se radnja odvija tokom predivnog švedskog leta, a istovremeno ima mračnu radnju. Scenario sadrži elemente crnog humora podsećajući na popularni „Fargo“, a prisutna je i tipična švedska melanholija koja gledaoca vodi od suza do smeha.

Ideja je bila da se napravi serija vođena koliko likovima, toliko i radnjom. "Ali nije sve tako mračno, postoji i ljubavna priča!", napominje reditelj koji je svoju karijeru započeo kao pevač u švedskom hip hop bendu Infinite Mass. Osim muzičke karijere, poznat je i po tome što je osvojio MTV-jevu nagradu za najbolji spot za pesmu "You're The Storm" popularnog benda The Cardigans.

S misterioznim likovima, predivnim kadrovima i neverovatno iskusnim korišćenjem muzike, ova skandi serija se ističe kao vrlo specifična, zbog čega je i osvojila nagradu za najbolju seriju 2020. Stoga i ne čudi da je obnovljena za drugu sezonu, koja stiže sledeće godine.

Ne propustite ovu intenzivnu švedsku krimi seriju - celu prvu sezonu pogledajte ekskluzivno na Pickbox NOW!

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu