•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Čarolija je svuda oko nas, ali i u nama

Ljubitelji magije, spremite se za sjajno veče u Cineplexx bioskopima ove subote od 19 časova uz film ,,Fantastične zveri: Tajne Dambldora“. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Simbolično, čarobni štapić ovog proleća ide vama, jer čarolija može biti u svakom od nas! Donacijom za NURDOR i u saradnji sa njima, poklonjamo 100 olovaka u svakom bioskopu koje možete zasaditi i time podržati akciju #ZasadiŽivot. Ovo nije obična olovka, već u sebi sadrži seme lavande, nane ili bosiljka, a ono što je najvažnije jeste da, poklanjajući specijalne eko olovke, želimo da vas podstaknemo da i vi budete deo ove akcije. Čarobni štapići u vidu olovke čekaju vas ispred sale pretpremijerne projekcije filma ,,Fantastične zveri: Tajne Dambldora“ u subotu, 9. aprila od 19 časova uz poklon originalni poster filma. Čarobna knjiga pripremila je po dve poklon knjige iz ove sage u svakom bioskopu, za najsrećnije posetioce.

Profesor Albus Dambldor shvata da veliki mračni čarobnjak Gelert Grindelvald želi da preuzme kontrolu nad čarobnjačkim svetom. Kako ne može sam da ga zaustavi, pomaže mu Njut Skamander, koji predvodi neustrašivu ekipu čarobnjaka uz pomoć jednog ,,normalca”. U neverovatnoj misiji susreću se stare i nove čudesne zveri od kojih je deo na Grindelvaldovoj strani. Dambldor, međutim zbog velikog rizika i opasnosti, neće dugo ostati po strani.


U glavnim ulogama našli su se Mads Mikelsen, Džud Lou, Ketrin Vaterston, Ede Redmajn, Ezra Miler i Alison Sudol. Režiju potpisuje Dejvid Jejts.

Ulaznice za Fantastic Beasts night u prodaji su na blagajnama bioskopa i putem CineplexxRS aplikacije.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...