•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Vil Smit se oglasio nakon zabrane pristupa dodeli Oskara

Glumac Vil Smit je odgovorio na odluku Akademije nakon što mu je zabranjeno da učestvuje na dodeli Oskara idućih 10 godina.

"Prihvatam i poštujem odluku Akademije", rekao je u kratkoj izjavi za Page Six.

Smithov odgovor usledio je nekoliko minuta nakon što je Akademija filmske umetnosti i nauke objavila da mu zabranjuje učestvovanje na svim događajima te organizacije na 10 godina zbog toga što je ošamario Krisa Roka na dodeli Oskara ove godine.

Akademija je uputila i nekoliko reči svima koji su te noći prisustvovali incidentu.

"Želimo izraziti našu duboku zahvalnost gospodinu Krisu Roku jer je zadržao prisebnost u vanrednim okolnostima. Takođe, želimo da se zahvalimo našim domaćinima, nominovanima, voditeljima i pobednicima za njihovo razumevanje i gracioznost tokom našeg televizijskog programa", saopštili su.

Smit će zadržati Oskara kojeg je osvojio ove godine za ulogu u filmu "Kralj Ričard".

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu