•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bilo jednom u Srbiji - specijalna pretpraznična akcija

Bilo jednom u srbiji – film za porodicu i prijatelje

Podsetite se dobrote i topline sa porodicom i prijateljima - uz film „Bilo jednom u Srbiji“

Bioskopi Cine Grand Delta Planet Niš i Vilin Grad, kao i novo domaće ostvarenje „Bilo jednom u Srbiji“ vas pozivaju da u pretprazničnom periodu posetite bioskop sa porodicom i prijateljima, jer od 18. do 23. aprila, uz nezaboravnu filmsku sagu, očekuje vas specijalna akcija – kupite 3 karte i četvrtu dobijate na poklon.

Film „Bilo jednom u Srbiji“, reditelja Petra Ristovskog i autora i producenta Zvonimira Šimuneca, priča je o Leskovcu – srpskom Mančesteru - koji postaje deo Evrope između dva svetska rata. Ovo ostvarenje govori o istinskim i pravim vrednostima, prijateljstvima koja uprkos svemu opstaju i iskrenim ljubavima. Kako su dve velike ljubavi i spremnost da se podnese žrtva u ime snova, utrle put i otvorile vrata budućnosti.

Posle potucanja po belom svetu, 1922. godine, dva prijatelja Dine i Cone se vraćaju u rodni kraj, varošicu na jugu Srbije. Dolazeći u oronuli Leskovac u njemu zatiču - Dine svoj ruinirani bioskop, a Cone spostvenu sahranu! Posle rata Dine (Nemanja Oliverić) se nekim čudom zatekao u Parizu gde je naučio o lepotama života u velikoj metropoli, upoznao lepe Parižanke i otkrio novi medij – film. Cone (Viktor Savić) je posle ranjavanja i amnezije završio u Mančesteru, tadašnjoj prestonici industrijskog razvoja, gde je načio kako se samo kroz crni fabrički dim i težak rad stiže do uspeha.

Galeriju sjajnih filmskih likova donose : Teodora Ristovski, Viktor Savić, Sloboda Mićalović, Radovan Vujović, Nemanja Oliverić i mnogi drugi.
Pored praznične akcije imaćete priliku da osvojite i paket proizvoda sa juga Srbije ukoliko u ovim terminima dođete da pogledate film. Sve informacije vezane za nagradnu igru možete dobiti na Instagram profilu filma: https://www.instagram.com/bilojednomusrbijifilm/

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...