•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bjelica: "Državni službenik" viri u rad službe

Glumica Marta Bjelica govorila je o svojoj ulozi u nastvaku serije "Državni službenik" i pripremi nove predstave u Ateljeu 212 "Drama o kraju sveta".

Bjelica je rekla da nastavlja da igra Krleta kao i prethodne dvije sezone "Državnog službenika", ali je sada "poprilično srećna jer ima i melodramskog momenta".

"Koliko god da je fizički teško ujedno su mi najzanimljivije akcione scene, pa sam u određenim trenucima čak insistirala da nemam pomoć kaskadera. Snimali smo penjanja, preskakanja ograda, bila sam prilično euforična što imam priliku da to sama radim", istakla je glumica.

Bjelica je rekla da je do sada imala samo priliku da barata oružjem što joj nije bilo dovoljno i jako se raduje svim prilika da na ovaj način glumački upotrebi svoje telo.

Četiri godine od početka prikazivanja "Državni službenik" treća sezona se čekala zbog situacije sa pandemijom korone, a Bjelica primećuje da serija ima svoju publiku zbog dobre priča koja "radi posao" i dovoljno je uverljiva.

"Sve to što je tajno nama je uvek zanimljivo. Kako funkcioniše državna služba je oduvek misterija i u svim periodima smo želeli da budemo deo toga ili bar malo da zavirimo. Mislim da ljudi zato i vole (seriju)", ocenila je Bjelica.

Glumica je dodala da voli deimistifikaciju određenih stvari primenjivati i u sopstvenom poslu, "u smislu da nije svaki glumac umetnik".

"Nemamo priliku da se bavimo umetnošću mi kao glumci toliko često. To su često jako teško uhvatljvi, majušni trenuci koji onda znače celi život", priznala je Bjelica.

Prema njenim rečima, priču o koroni nije bilo teško implementirati u seriju, ali je "bila velika obaveza igrati te situacije jer je bilo isuviše sveže".

U Ateljeu 212 Bjelica priprema predstavu "Drama o kraju sveta" po tekstu i u režiji Olga Dimitrijević u kojoj igraju i Jelena Ilić, Katarina Žutić, Dragana Ðukić i Jovana Gavrilović.

Bjelica je rekla da je "Drama o kraju sveta" "prilično poetičan komad" koji se bavi čovekovim odnosom prema prirodi, ali i "o jednom ženskom ustanku, revoluciji".

"Pet jakih žena - ne može da bude nešto loše", zaključila je glumica.

Foto: Print Screen/Instagram/marta_bjelica

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...