•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Porodični dan u Cineplexx Niš bioskopu u nedelju, 8. maja

Da li Loši momci mogu postati dobri? Odgovor na ovo pitanje potražite na Porodičnom danu u Cineplexx Niš bioskopu uz sjajnu avanturu i poklone za sve mališane. Ulaznice su u prodaji.

Za sve mališane obezbedili smo originalni poster filma.

U Cineplexx Niš bioskopu organizovane su kreativne radionice inspirisane ovim naslovom.

U novoj akcionoj komediji iz studija Drimvorks Animejšn, zasnovanoj na seriji najprodavanijih knjiga Njujork Tajmsa, krimi ekipa životinjskih odmetnika će pokušati svoju najizazovniju prevaru do sada — da postanu uzorni građani.

Nikada nije postojalo pet prijatelja tako ozloglašenih kao Loši momci— poletni džeparoš gospodin Vuk (dobitnik Oskara Sem Rokvel), stručnjak za sefove gospodin Zmija (Mark Maron), opušteni majstor prerušavanja gospodin Ajkula (Kreg Robinson), kratkofitiljni gospodin Pirana (Entoni Ramos) i vešta hakerka oštrog jezika, gospođa Tarantula (Akvafina), poznatija kao „mreže“.

Ali kada je, nakon godina bezbrojnih pljački i nošenja titule najtraženijih zlikovaca na svetu, banda konačno uhvaćena, gospodin Vuk sklapa dogovor (koji nema nameru da održi) da ih sve spasi iz zatvora.

Pod tutorstvom svog mentora profesora Marmelade (Ričard Ajoadi), arogantnog (ali ljupkog) zamorca, Loši momci pokušavaju da zavaraju svet da su se transformisali. Usput, međutim, gospodin Vuk počinje da sumnja da mu istinsko činjenje dobra može dati ono za čim je uvek potajno žudeo: prihvatanje. A kada novi zlikovac zapreti gradu, može li gospodin Vuk da ubedi ostatak bande da postanu... Dobri momci?

U sinhronizaciji su učestvovali: Marko Marković, Aleksandar Gligorić, Milan Antonić, Dragan Vujić, Đurđina Radić, Jelena Jovičić, Milan Tubić.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx Niš bioskopa. Vidimo se u Cineplexx Niš bioskopu na Porodičnom danu!

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...