•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Otkazana serija koju producira Megan Markl

Animiranu seriju "Biser", koju je kreirala Megan Markl, Netfliks je otkazao jer je odlučio da smanji troškove zbog sve manjeg broja pretplatnika koji koriste usluge platforme.

Serija je najavljena tokom 2021. godine i jedna je od nekoliko projekata od kojih je Netfliks odustao. Tokom proteklog meseca najavljeno je da će, prema statistikama, ovu platformu do jula 2022. godine napustiti oko dva miliona korisnika.

Kompanija "Arčvel prodakšns", koju su osnovali vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, tokom prethodne godine objavila je da će Megan Markl biti izvršni producent serije "Biser".

Scenario pomenute serije bazira se na avanturama dvanaestogodišnje devojčice, a inspirisan je uticajnim ženama tokom istorije.

Iz Netfliksa su najavili da će nastaviti s radom na drugim projektima produkcije "Arčvel prodakšns", uključujući dokumentarnu seriju "Heart of Invictus", priču o sportistima koji se takmiče na igrama "Invictus" za povređene veterane, događaju koji je osnovao princ Hari u Hagu 2022. godine.

Netfliks je otkazao i dve animirane dečje serije "Dino Daycare" i "Boons and Curses".

Kompanija za striming Netfliks izgubila je oko 200.000 pretplatnika tokom prva tri meseca 2022. godine. Razlog je podizanje cena za korisnike SAD i Britanije, dok su se iz Rusije povukli. Jedan od razloga je i kontrolisanje deljenja lozinke Netfliksa, jer prema procenama, 100 miliona domaćinstava krši pravila deljenjem lozinke.

Netfliks se takođe suočava sa sve većom konkurencijom kompanija Amazon i Epl, kao i sa medijskim platformama poput Diznija, koje ulažu novac u svoje usluge onlajn strimovanja.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....