•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Specijalano TOP GUN VEČE u Cineplexx Niš bioskopu 25. maja od 20 časova

Kultni film ,,Top Gun“ iz 1986. godine konačno je dobio svoj nastavak, a sve one koji s nestrpljenjem očekuju da saznaju šta se desilo sa Pitom Mičelom nakon više od 30 godina, Cineplexx Niš bioskop pripremio su specijalno TOP GUN VEČE uz film ,,Top Gun: Maverik“, sjajne poklone partnera događaja i sve to uz kviz poznavanja filma i poklon originalni poster filma! Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx Niš bioskopa!

Za sjajnu zabavu u Cineplexx Niš bioskopu pobrinuće se profesionalci Pab Kviza! Gosti će, po ulasku u salu dobiti instrukcije za učestvovanje, sa pravilima i detaljima kviza, od kviz mastera. Kviz na temu poznavanja kultnog filma Top Gun može vas dovesti do sjajnih nagrada koje smo pripremili za vas! Partner Cineplexx Niš bioskopa Optiplaza, pobrinuo za sjajan poklon inspirisan ovim filmom – Ray Ban aviator naočare. Optiplaza će takođe svakom posetiocu Cineplexx Niš bioskopa pokloniti i vaučer u iznosu od 1.500 dinara za kupovinu u njihovoj radnji. Vožnja paraglajderom druga je nagrada kojom ćemo obradovati jednog gosta kako bi ovo veče bilo nezaboravno, a tu je i specijalna nagrada u vidu bioskopskog VIP tretmana. Vaše je samo da se udobno smestite u sedišta i u iščekivanju nastavka filma na velikom platnu, sjajno se i zabavite.

Nakon više od 30 godina služenja u mornarici, kao jedan od najboljih pilota, Pit „Maverik” Mičel je tamo gde i treba da bude. Ne preza da probije barijere kao hrabar test pilot i izbegava da prihvati unapređenje koje bi ga zauvek spustilo na zemlju. Kada je počeo da podučava vod mladih pilota koji su na obuci za specijalne misije, kakve nijedan živi pilot nikada još nije video, Maverik sreće poručnika Bredlija Bredšoa čiji je nadimak „Ruster”, sina Maverikovog pokojnog prijatelja i oficira za presretanje radara poručnika Nika Bredšoa, zvanog „Gus”.

Suočavajući se sa neizvesnom budućnošću i sa duhovima prošlosti, Maverik se upušta u borbu sa svojim najvećim strahom, što će kulminirati misijom koja zahteva veliku žrtvu svih koji budu izabrani da u nju polete.

Ne propustite TOP GUN VEČE u Cineplexx Niš bioskopu, u sredu 25. maja od 20 časova i budite deo nezaboravnog doživljaja. Ulaznice su uveliko u prodaji na blagajni Cineplexx Niš bioskopa!

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....