•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

NAJAVLJEN PETI NASTAVAK KULTNE AVANTURE „INDIJANA DŽONS“ – LETO 2023. GODINE

HARISON FORD PONOVO U ULOZI LEGENDARNOG ARHEOLOGA

Odbrojavanje do leta 2023. upravo može da počne!

Na proslavi 90. rođendana čuvenog kompozitora Džona Vilijamsa (petostruki dobitnik nagrade Oskar) koji je komponovao muziku za prethodna četiri dela kultne avanturističke franšize „Indijana Džons“, glavni glumac veoma uspešne sage Harison Ford, filmski stvaraoci Džejsm Megold, Kejtlin Kenedi i Frenk Maršal su pozdravili prisutne fanove i čestitali rođendan kompozitoru na proslavi „Zvezdanih ratova“ u Kaliforniji.

Džon Vilijams, iako vremešan, komponovaće muziku i za peti nastavak nostalgične, avanturističke priče o najpoznatijem fiktivnom arheologu svih vremena.

Zajedno sa Harisonom Fordom igraju Fibi Voler-Bridž („Fleabag”), Mads Mikelsen („Fantastične zveri: Dambldorove tajne”), Antonio Banderas („Bol i slava). U režiji Džejmsa Mengolda („Ford protiv Ferarija“), dok su Kejtlin Kenedi, Frenk Maršal i Sajmon Emanuel producenti, a Stiven Spilberg izvršni producent.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila